Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Top 3 zodii care DETESTĂ singurătatea. Lipsa altor persoane în preajma lor este o tortură pentru acești nativi

Potrivit astrologilor, podiumul celor care de obicei detestă să fie singuri este ocupat de trei zodii, de altfel, cele mai sociabile din întregul zodiac.

Fiecare persoană este diferită atunci când vine vorba despre cât timp preferă să petreacă în singurătate și cât timp alege să dedice socializării. Însă, potrivit astrologilor, podiumul celor care de obicei detestă să fie singuri este ocupat de trei zodii, de altfel, cele mai sociabile din întregul zodiac.

1. Gemeni

Gemenii sunt cele mai sociabile persoane din întregul zodiac. Guvernați de Mercur, planeta comunicării și ideilor, Gemenii pot vorbi cu oricine despre orice.

Pentru ca nativii zodiei Gemeni să se simtă bine, ei au nevoie să interacționeze mai tot timpul cu alți oameni și să întâlnească oameni noi. Fără prieteni, familie și chiar străini cu care să vorbească, acești nativi pot simți o singurătate cu adevărat apăsătoare.

2. Leu

Pentru Lei, este extrem de neobișnuit să petreacă timp în singurătate. Nativii zodiei Leu s-au născut ca să strălucească, să fie în centrul atenției. De fiecare dată când Leii intră într-o încăpere, toată lumea îi observă – ei au talentul de a atrage atenția asupra lor, ba chiar și admirația celorlalți, de cele mai multe ori.

Majoritatea nativilor în zodia Leu ajung să fie dependenți de „lumina reflectoarelor”, așa că singurătatea ar fi o tortură pentru ei.

3. Balanță

Balanțele sunt guvernate de Venus, planeta flirtului și a farmecului – ceea ce îi face pe acești nativi extrem de atrăgători. Persoanelor născute în zodia Balanță le place la nebunie să „câștige” oameni de partea lor.

Extrem de sociabili, nativii în zodia Balanță pot stabili legături cu tot felul de oameni și se pricep de minune să își facă prieteni și să mențină relațiile cu aceștia. Astfel, sunt rare ocaziile în care Balanțele simt nevoia să petreacă timp în singurătate.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro