Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscopul zilnic. Horoscopul zilei de 3 iunie 2019! Gemenii riscă să aibă certuri aprinse cu partenerul de cuplu, Racii se îndrăgostesc nebunește. 

Începutul lunii iunie aduce momente dificile pentru Gemeni, care ar trebui să evite discuțiile serioase cu partenerul de viață, întrucât riscă să dea naștere unui conflict uriaș. De cealaltă parte, Racii se pot îndrăgosti până peste cap. 

Începutul lunii iunie aduce momente dificile pentru Gemeni, care ar trebui să evite discuțiile serioase cu partenerul de viață, întrucât riscă să dea naștere unui conflict uriaș. De cealaltă parte, Racii se pot îndrăgosti până peste cap.

GEMENII trebuie să evite discuțiile foarte serioase cu partenerul astăzi, pentru că asta l-ar putea pune într-o situație incomodă și să ia naștere un coflict.

Mulți dintre nativii RAC fără pereche se pot îndrăgosti până peste cap în perioada aceasta. Acești nativi par să fie preferații lui Cupidon.

Dragi LEI, dacă aveți ceva nemulțumiri legate de persoana iubită sau de cei din jur, astăzi este momentul să vă spuneți ofurile și să lămuriți niște aspecte.

Citește și: Ce știi despre relațiile între zodii? Caracteristici și compatibilități între tine și persoana iubită

În schimb, FECIOARELE au parte de clipe minunate în plan sentimental, pentru că se bucură de toată atenția și afecțiunea celui pe care îl iubesc.

BALANȚELE trebuie să lase trecutul în urmă, pentru că pot da cu piciorul unor șanse mari de a-și reface viața sentimentală și să o ducă așa bună vreme de acum.

O veste neașteptată pentru SCORPIONI prevăd astrele astăzi. Poate fi vorba de ceva legat de o persoană din familie, posibil niște probleme de sănătate.

SĂGETĂTORII sunt sfătuiți să acționeze cu calm și mult tact într-o situație care îi poate scoate din minți, din cauza unei nedreptăți

O zi perfectă pentru discuții deschise și mărturisiri în cazul CAPRICORNILOR. Un lucru care îi apasă de multă vreme trebuie rostit astăzi cu voce tare.

Citește și: Horoscop 2019. Ce greșeli fac zodiile în privința banilor și ce zodii pierd tot

VĂRSĂTORII sunt cam curioși astăzi, vor să fie la curent cu tot, să nu le scape nimic, tocmai pentru a avea mereu un aș în mânecă.

PEȘTII parcă trăiesc întreagă zi un sentiment de deja-vu, ceva le tot amintește de niște situații din trecut, iar asta le poate da o stare de nostalgie.

Început de săptămâna zbuciumat pentru BERBECI în plan amoros. Sunt în așteptarea unor răspunsuri care le-ar putea schimbă complet situația sentimentală.

TAURII pot fi ușor posesivi, ușor geloși, însă asta nu dăunează relației, dimpotrivă, partenerul se poate simți mai iubit, mai apreciat.

Recomandari