Căutare Live

Zodii norocoase de Valentine's Day. Trei perechi de zodii care se îndrăgostesc pe 14 februarie

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day poate reprezenta pentru unele zodii șansa să-și găsească marea dragoste. Cupidon a ales deja cuplurile de zodii care au noroc în dragoste în acest 14 februarie.

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day poate reprezenta pentru unele zodii șansa să-și găsească marea dragoste. Cupidon a ales deja cuplurile de zodii care au noroc în dragoste în acest 14 februarie.

Zodii care se îndrăgostesc de Valentine's Day: Leu – Vărsător
Leul și Vărsătorul sunt semne opuse. Leul este maestru în arta convserației, strălucește în orice mediu și se descurcă în orice situație. Este vanituos și rebel, dar există un semn zodiacal capabil să îl îmblânzească într-o secundă, iar acesta este Vărstorul.

Nativul din zodia Vărsător este rece și îl răcorește imediat pe Leu. Îl aduce cu picioarele pe pământ, îl temperează și îl completează perfect. Leul este semnul soarelui, identitatea sinelui și are înclinații spre artă, muzică, filme creație.

Vărsătorul este semnul lui Uranus, un semn care este de asemenea încântat de artă, însă vede aceste elemente sub o altă formă, decât o face leul. Ambele semne sunt capabile să se iubească la nesfârșit.

Zodii care se îndrăgostesc de Valentine's Day: Fecioară – Pești
Fecioara este semnul lui Mercur: o fire analitică, energică, logică și precisă. Fecioara vede lumea cu precizie și găsește o explicație pentru orice.

Peștii se află în semnul lui Neptun și se caracterizează prin inutiție, imaginație și sentimente profunde. Cele două semne se completează, se ajută reciproc pentru a se dezvolta pe toate palierele vieții. Chiar dacă pot apărea certuri între cei doi nativi, ele se vor stinge de la sine, deoarece flacăra iubirii arde mai tare. Fecioarele sunt cele care îi ajută pe pești să renunțe la obiceiurile nesănătoase.

Zodii care se îndrăgostesc de Valentine's Day: Capricorn – Rac
Ambițiosul și muncitorul Capricorn este ajutat de Rac să viseze, să se lase purtat de fercirea vieții, să echilibreze balanța muncă- plăcere. Aceste două zodii fac casă bună în 2019, iar relația lor este una fructuoasă și durabilă. Oricine îi vede împreună poate afirma cu sinceritate că sunt cuplul ideal. Racul și Capricornul vor găsi întotdeauna, împreună, soluții pentru rezolvarea problemelor și se vor susține unul pe celălalt..

Ce nu știai despre zodia Gemeni. Caracteristicile ascunse ale acestor nativi. Motivul pentru care sunt atât de fermecăto... Lucruri neștiute despre nativii Capricorn! Ce se ascunde în spatele imaginii perfecte pe care o afișează...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x