Căutare Live

Zodii norocoase în 2019. O zodie se îmbogățește anul acesta, iar alta va avea parte de o iubire ca-n povești !

O zodie se îmbogățește anul acesta, iar alta va avea parte de o iubire ca-n povești! Află și tu ce-ți rezervă horoscopul în anul 2019.

O zodie se îmbogățește anul acesta, iar alta va avea parte de o iubire ca-n povești! Află și tu ce-ți rezervă horoscopul în anul 2019.

Anul 2019, este anul Calului de lemn, având că principala trăsătură acțiunea. Anul 2019 va fi unul foarte bun pentru cei cu proiecte mari. Se poate spune că va fi și un an epuizant datorită efortului depus la serviciu. Pe plan sentimental însă, Anul Calului ne aduce surprize foarte plăcute. E un an al pasiunilor și al șanselor de refacere a vieții amoroase. Atenție însă! Pasiunile dezlănțuite pot și destramă căsnicii.

Berbec (Dragon)

Pentru berbeci este an ul dragostei, al pasiunilor, al reușitei în planul cuplului care vrea un copil. E un an bun pentru creativitate, cultivă o pasiune, un talent, inventează lucruri. În a două jumătate a anului se conturează o reușită pe plan profesional. Important e să ai curaj și să pui și inima acolo. Vacanță de mare , se pare, o veți petrece în străînătate. Foarte multe intrări și ieșiri la pașapoarte, călătorii deci.

Taur (Șarpe)

Taurii vor avea nevoie să-și dezvolte comunicarea, în special cu partenerul de viață. Efort de imaginație, puneți și suflet, și rațiune. Saturn ridică o barieră glacială între ține și partener, dar ceea ce vine în avantaj e Jupiter care ajută la comunicare. E nevoie de mai multă înțelegere de ambele părți. Dezvoltare în plan profesional. În a două parte a anului, mai multă treaba acasă, sunt stârnite nevoi interioare de redecorare. Jupiter va oferă condițîi.

Gemeni (Cal)

Cei născuți în zodia gemeni vor avea parte de stabilitate în planul dragostei. Trebuie să comunicați mai bine cu partenerul și chiar aveți șansă unui copil. În casă banilor există o planetă care e sponsorul, încearcă să va aducă niște bani, dar tot întârzie. Însă de la sfârșitul lui martie spre aprilie lucrurile vor lua o altă întorsătură: sponsorizare, dați de un job mai bun sau poate primiți mărirea de salariu dorită. Apare promovare, dar trebuie să va și autopromovati. Veți avea parte de momente remarcabile.

Rac (Oaie)

Racii vor avea parte de schimbări majore în viață, până în luna iulie. Trebuie să jucați inteligent cartea și să va mobilizați. Va încurcă emotivitatea, frică de eșec, diverse frustrări. Dar există posibilitatea anul acesta cu ajutorul lui Jupiter să reușiți maxim. Descoperiți resorturile sufletești de care aveți nevoie care să va ajute în sfera profesională, intelectuală, va reinventați. Trebuie să aveți răbdare. Dpdv sentimental, trebuie să nu fiți prea îngăduitori, ci un pic mai lucizi.

Leu (Maimuță)

An nemaipomenit: strălucire, faima, notorietate, putere. Această combinație aduce acel ceva ce va da voie să faceți ceva nou, să aspirăți la o funcție, să dați probe la castinguri. Gândiți-va la ce puteți să faceți pentru carieră voastră. Toate calitățile de lider. Trebuie să faceți ceva nemaipomenit, să câștigați bani și să ieșiți din blocajul sentimental. Au trecut ocaziile pe lângă voi, acum va puteți îndrăgosti, studia în străînătate. Vi se poate schimbă întreagă viață. Atenție, nu va pierdeți total mințile.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Fecioara (Cocoș)

Cei născuți în zodia fecioara sunt pregătiți de lucruri importante, evaluări, aflați ce e mai bine pentru voi, dacă v-ați acordat toată atenția, dacă ați avut grijă de sănătate, dacă aveți jobul pe care-l doriți. Atenție la sănătate anul acesta. Dacă scăpați de anxietăți, o să va ocupați și de voi. Și apoi o să va fie bine. Trebuie să fiți și mai metodici. Reușiți să va relaxați financiar anul acesta.

Balanță (Câine)

An important. Marte face legea și va da curaj. Posibilități de reorientare, de schimbat macazul foarte brusc. Puteți aspiră la o poziție mai înalta în carieră. Șanse de a reuși în carieră, la facultate, cursuri. Trebuie să luați o decizie. Să va gândiți dacă relația de acum mai poate continuă așa, în cazul în care ceva nu merge bine de ceva timp.

Scorpion (Mistreț)

Un plus de stimă. Acum se vede cine a muncit cu perseverență, cineva apreciază eforturile voastre, vine recompensele. Jupiter se va poziționa în casă succesului.

Săgetător (Șobolan)

An interesant, în care primiți aproape ceea ce aveți nevoie, din iulie încolo vin razele de soare. Va puteți îndrăgosti, călători. Sunteți creativi. Nu sunt certitudini la capitolul financiar.

Capricorn (Bivol)

Multe schimbări. Poate nu știți încotro să mergeți, e multă instabilitate acasă, dar apele se vor limpezi, pentru că e anul în care decideți. Puteți fixă relația cu partenerul de suflet, poate să va devină soț/soție, e an bun de căsătorie. Faceți muncă de echipa. Faceți schimb de case sau cumpărați încă una. Rulați niște bani și îi fructificați.

Vărsător (Tigru)

Mai aveți de dus sarcina de a munci fără să așteptați recompense. Aveți nevoie de stimă potrivită cu capacitățile voastre native. Neprimindu-le ați dovedit însă și mai multă eficientă. Urmează însă să primiți bani, iar din iulie lucrurile vor fi interesante la capitolul partenerial. Puteți întâlni pe cineva, o relație serioasă.

Pești (Iepure)

An bun sentimental, va puteți îndrăgosti, să va gândiți la copii, faceți diverse cursuri, descoperiți noi talente. E bun și pentru ceremonii, plecat în străînătate și studii. Aveți însă grijă la sănătate din martie încolo. De asemenea să nu rămâneți cu restante, vin amenzi. Dacă vreți credit la banca, puteți obține, dar nu foarte ușor.

Sursa: zodiata.com

Zodii care se despart în februarie. Trei zodii au mare ghinion... Horoscop 25 ianuarie 2019. Zodia care ia decizii importante în relație: căsătorie sau divorț...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri