Îmbracă-te CORECT în funcție de silueta ta!

Fiecare tip de siluetă are propriile atuuri pe care le poți pune în evidență printr-o ținută potrivită. Iată 4 tipuri de siluete și ținutele potrivite pentru ele:

Fiecare tip de siluetă are propriile atuuri pe care le poți pune în evidență printr-o ținută potrivită. Iată 4 tipuri de siluete și ținutele potrivite pentru ele:

Silueta pară este caracterizată de umeri înguști, sâni mici sau medii, talie îngustă și coapse masive. Dacă ai o astfel de siluetă, specialiștii îți recomandă să porți bluze cu buzunarele în zona sânilor, decolteuri de tip V sau semicerc. Fustele medii sau maxi sunt cele mai potrivite pentru că nu scot în evidență șoldurile. Pentru această siluetă trebuie să pui în evidență umerii, așa că lasă-i goi ori de câte ori ai ocazia.

Silueta triunghi întors este caracterizată de sâni mari, umeri lați li masivi, coapse înguste. Este recomandat să porți fuste mulate pe coapse, dar care se lărgesc spre genunchi.

Silueta dreptunghi iese în evidență pritr-o talie și coapse de aceeași laține. Poți purta pantaloni drepți sau mulați pe picior, jachete scurte. Este important să îți pui în evidență picioarele și zona decolteului.

Silueta clepsidră este cea cu talie îngustă, sâni medii sau mari și coapse voluptoase. Alege haine care să îți pună în evidență talia, optează pentru curele late, brâuri și decolteuri în V.

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri