Mesajul Cărților ORACOL pentru 11-17 Septembrie: Rac - Culegi roadele muncii. Balanță: Ce gândești devine realitate

 

Cărțile Oracol oferă sprijin și ghidare pentru toți cei care intră în contact cu informația lor.

Iată ce mesaje primesc nativii Zodiacului în săptămâna 11 - 17 septembrie 2017.

 Berbec

Cum arată relația pe care o ai cu ține însuți? Te accepți, te iubești sau te auto-evaluezi continuu? Prea multă autocritica, și înfierarea așa ziselor defecte de caracter, duce la scăderea stimei de șine și a încrederii în propria ta persoană. Tot ceea ce ești azi, nu este altceva decât un aspect al naturii tale, care a evoluat, că răspuns la provocările întâlnite în viață. Dacă te surprinzi că îți ascunzi sentimentul de nesiguranța, sub masca aroganței și a superiorității, ar fi de dorit să te întorci la ține, în inimă ta, și să devii conștient că tu ești Sursă.

 Taur

Acum se creează contextul potrivit pentru o sondare profundă în adâncul ființei tale. Întrebările pe care ai putea să ți le adresezi sunt: îi ajuți pe ceilalți sau ai uitat? Ești concentrat mai mult pe atingerea țelurilor și astfel te-ai izolat de cei dragi? Ambițiile tale sunt despre a deveni special, diferit de ceilalți, sau mai bun decât sunt ei? Acum provocarea este de a acceptă un dar sub formă unei noi percepții asupra bogăției și ambiției. Într-un moment că acesta, de liniște și abandon, poți descoperi cu adevărat esența vieții tale.

Gemeni

Unele evenimente, care îți ies în cale în aceste zile, te pot face să te simți amețit sau confuz. Critică la adresă ta și scăderea încrederii în șine, nu îți sunt de ajutor în această situație. Ori poate ai senzația că cineva anume, prin comportamentul sau, îți afectează în vreun fel existența. De dorit ar fi să te echilibrezi și să îți acorzi mai mult timp pentru a vedea ce îți dorești cu adevărat, căci e posibil că unele vise din trecut să nu se mai încadreze în realitatea ta curentă. Evită locurile aglomerate și zgomotoase și alege pacea.

 Rac

Zilele acestea primești o confirmare pe care o aștepți – un proiect este aprobat sau are succes. Ești conectat la lumea din jurul tău și începi să manifești cu ușurință și să îți pui ideile în practică. Ai muncit “din greu” că să ajungi în acest punct, așa că poți fi mândru de toate alegerile făcute cu inimă, căci ele au reprezentat adevărul tău. Raplateste-te pentru perseverență și devotamentul cu care ți-ai învățat lecțiile vieții, și pășește către o altă etapă. Drumul îți este lin și pavat cu rezultate pozitive.

 Leu

În zilele care vin poți vedea că o mare parte din lucrurile în care ai crezut până acum, se dovedesc a fi un miraj. Setea ta de a fi cineva, și de a fi recunoscut, te-au îndepărtat oarecum de la adevărul situației în care te afli. Probabil că și circumstanțele te-au ținut departe de a vedea cu claritate ce se întâmplă. Un semnal de alarmă, demn de a fi luat în seamă, este prezent atunci când te întâlnești cu ceva ce pare “prea perfect”, nemaipomenit de ușor. Fii atent la mesajele pe care intuiția ți le transmite clipă de clipă.

 Fecioară

Săptămâna această ai posibilitatea să percepi la un alt nivel, mult mai clar și profund, unele conexiuni care leagă evenimente importante din viață ta. Relațiile sunt un sector în care această înțelegere depășește ceea ce știai până acum și chiar te ajută să acționezi de pe un alt nivel. Important este să rămâi centrat și să permiți că aceste lucruri să îți fie dezvăluite, fără a le judecă sau a încerca să le controlezi. Dacă apăr gânduri de teamă sau incertitudine evită să le analizezi prea mult și poziționează-te în postură de observator.

Balanță

 În această săptămâna acordă o mai mare atenție lucrurilor la care te tot gândești, căci acum ele se manifestă în planul fizic cu o viteză mult mai mare. Energia, cu care îți încarci dorințele, acționează precum un magnet, iar ceea ce primești în schimb are aceeași vibrație. Permite, cu bucurie și recunoștință, că realitatea să se schimbe împlinindu-ți cele mai mărețe vise. Toate lucrurile sunt posibile acum, iar tu doar trebuie să le lași să între în viață ta cu ușurință. Lasă-te inspirat și fă alegerile din spațiul sacru al inimii.

Scorpion

 Această carte îți reamintește că uneori dezamăgirea și deziluzia sunt o cale de a te întoarce la adevăr, și la ce este cel mai potrivit pentru ține. Atunci când nu capeți ce ți-ai dorit, asta însemna doar că ceva mult mai bun este pe cale să între în viață ta, așa că evită să te raportezi doar la rezultatele pe care ți le-ai imaginat. Pe de altă parte, în aceste zile anumite aspecte sau evenimente te îndeamnă să te uiți mai atent sau să-ți reevaluezi credințele despre lumea materială și, mai ales, despre abundență. Fii deschis către a primi.

Săgetător

Acum este o perioadă interesantă, în care să îți reamintești de pasiunile, și aspirațiile pe care le-ai lăsat în urmă și să te reîntorci la ele.  Chiar dacă starea pe care o ai acum, nu este tocmai plăcută, ci mai degrabă de amorțeala, conflictul cu ține însuți sau cu cei din jur nu îți aduce nici o satisfacție sau schimbare. Conectează-te la centru ființei tale și din acest spațiu miraculos lansează intențiile tale în Univers. Pe de altă parte, o igiena sănătoasă a gândurilor tale te ajută să ai mai multă coerentă și putere în tot ce întreprinzi.

Capricorn

De dorit ar fi sa acorzi mai multa atentie actiunilor carora le dai curs, caci e posibil ca unele dintre ele sa devina “incendiare”, scanteia fiind, in acest caz, agresivitatea. Incetineste ritmul si nu mai fi atat de nerabdator sa iti atingi scopurile stabilite. Pe de alta parte, stai departe de ambitiile nestavilite ale altora, si asculta semnalele pe care le primesti ori de cate ori te afli in pericol. Evita sa te cufunzi in munca peste masura sau concentrare obsesiva pe ce iti doresti. E timpul sa-ti restabilesti echilibrul energetic ca sa ai mai multa vitalitate.

 Vărsător

În această perioadă unele evenimente din viață ta revin în prim-plan. Inmportant este că acum ai abilitatea de a vedea clar cum, pe parcursul existenței tale, ignoranța s-a transformat în înțelepciune. Evită a caută răspunsurile în afară ta, și  bazează-te mai mult pe intuiție. E posibil, dacă ceri, să primești anumite mesaje, care te pot lămuri asupra unui subiect important din prezent. De asemenea, cultivă-ți răbdarea pentru că ideile să se transforme în realitate – nu toate lucrurile se într-o clipă.

 Pești

Zilele acestea uită-te atent la dorință ta de a ține toate lucrurile din jurul tău sub control. Această activitate este atât neproductiva, cât și obositoare, și chiar e posibil să pierzi oportunități importante, dacă insiști în a fi încăpățânat. E momentul să accepți ajutorul de care ai nevoie, căci altfel nu îți vei putea atinge scopurile propuse. Pur și simplu nu ai altceva de făcut decât să alegi să ceri sprijin, și să-ți permiți să-l și lași să vina către ține. Rezultatele nu se vor lasă mult așteptate și îți vor aduce împlinire.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe