Personalizează-ți locuința în care stai cu chirie, doar așa te vei simți ca acasă!

Chiar dacă nu ai un loc al tău și stai în chirie, cu siguranță îți dorești să te poți simți „ca acasă”. Iată câteva sfaturi utile pentru personalizarea noii tale locuințe, odată ce te-ai mutat:

Chiar dacă nu ai un loc al tău și stai în chirie, cu siguranță îți dorești să te poți simți „ca acasă”. Iată câteva sfaturi utile pentru personalizarea noii tale locuințe, odată ce te-ai mutat:

1. Scapă de obiectele nedorite:

Primul pas este să renunți la lucrurile care nu te definesc. Nu e vorba aici de obiectele strict necesare, cum ar fi piesele de mobilier sau electrocasnicele, însă vorbește cu proprietarul pentru a putea elimina din „peisaj” decorațiunile, accesoriile și poate chiar ustensilele de care nu ai nevoie. Pune-le într-o cutie pe care să o ascunzi în debara sau pe balcon.

2. Pune la vedere decorațiuni personale, care te definesc

Decorațiunile și accesoriile sunt cel mai bun mijloc prin care îți poți personaliza un spațiu. Fără aceste „detalii”, o casă va părea fără suflet. Astfel, pentru a-ți pune amprenta asupra unei locuințe închiriate, integrează în decor obiecte care te caracterizează (fotografii personale, tablouri, cărți, plante etc.).

3. Folosește propriile ustensile în bucătărie:

Cele mai multe apartamente de închiriat vin, de regulă, gata utilate la capitolul bucătărie – inclusiv în ceea ce privește vesela și ustensilele de bază. Poți da însă o notă personală noii tale bucătării nu doar prin accesorii, ci și prin echiparea, chiar și parțială, cu propriile vase și tacâmuri. Chiar dacă pare un detaliu mic, o cafea servită în cana favorită te poate face să te simți mai confortabil, mai „ca acasă”.

Dacă vrei să te muți în chirie, pe HomeZZ.ro găsești peste 41.000 de anunțuri cu apartamente de închiriat la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri