Antena Căutare

Wizz Air - zboruri suspendate spre Spania și Malta, din cauza coronavirusului. Când se reiau călătoriile

Wizz Air a anunțat printr-un comunicat remis A1.ro că suspendă toare rutele dintre Spania și România între 18 și 31 martie 2020 inclusiv din cauza restricțiilor de călătorie de 14 zile impuse de autoritățile române pe toate zborurile dintre cele două țări în cadrul eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului.

Wizz Air - zboruri suspendate spre Spania și Malta, din cauza coronavirusului. Când se reiau călătoriile
Wizz Air - zboruri suspendate spre Spania și Malta | Instagram Wizz Air

Ca urmare a acelorași restricții, zborurile către Italia vor rămâne suspendate până pe 5 aprilie inclusiv.

Totodată, din cauza unor restricții impuse de autoritățile din Malta, toate zborurile spre și dinspre Malta sunt suspendate între 21 martie și 10 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Coronavirus. Wizz Air suspendă toate zborurile spre Italia. Cum își pot recupera pasagerii banii pe bilete

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat.

În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

ANPC prezintă variante pentru cei care vor să-şi recupereze banii de la agenţiile de turism. Directorul general al ANPC ... Cocktail Holidays: 75 de vacanţe au fost anulate şi de trei ori mai multe au fost amânate. Pe site, căutările au scăzut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x