Vezi cât de mult interacționează părinţii cu grădiniţele copiilor lor

 

Mai bine de jumătate dintre părinții din România țin legătura zilnic cu educatoarea, în timp ce un sfert dintre aceștia vorbesc săptămânal sau poate chiar mai rar. Circa 30% dintre părinți folosesc calculatorul sau smartphone-ul pentru a afla informaţii de la grădiniţă. Cu toate că reţelele de socializare sunt considerate nesigure, acestea tind să fie din ce în ce mai folosite de către grădiniţe.

Peste jumătate dintre familiile copiilor de grădiniţă (54,8%) declară că sunt zilnic în contact cu educatoarea. Pe de altă parte, unul din cinci părinţi afirmă că discută cu reprezentanţii grădiniţelor o dată la 2-3 zile, în timp ce 16,8% comunică săptămânal.  

Cel mai adesea, părinţii aleg comunicarea față în față, dar aproape o treime dintre mamele şi taţii copiilor folosesc zilnic calculatorul (30%) sau smartphone-ul (29%) pentru a afla informaţii de la grădiniţă, mai ales când vine vorba de unităţile de învăţământ particulare. 

Alţi 30% din părinţi au afirmat că primesc informaţii de la grădiniţă pe calculator, respectiv 24% pe smartphone cel puţin săptămânal. 

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

                   

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe