Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Alex Bogdan, interpretul polițistului Sică, din Mangalița, are acasă două ”fetițe”: “Sunt independente, puternice și extrem de iubitoare”

Alex Bogdan, interpretul lui Sică, șeful poliției locale din serialul de comedie Mangalița, care va reveni, din 22 februarie, de la 22:30, la Antena 1, cu un nou sezon, este un mare iubitor de pisici. Are acasă “două fetițe”, Yoda și Sofie, pe care le-a salvat de pe străzi și pe care le îndrăgește foarte mult.

Alex Bogdan, interpretul polițistului Sică, din Mangalița, a salvat două pisici de pe stradă: “Sunt independente, puternice și extrem de iubitoare”

Sunt două fetițe minunate, Yoda, de 5 ani, și Sofie, de 1 an. Le-am cules de pe stradă și le-am oferit iubire, <<roanţe>> și plicuri ca să formăm împreună o mică familie fericită. O mică familie cu mult păr”, spune Alex, zâmbind.

Alex Bogdan, interpretul polițistului Sică, din Mangalița, are acasă două ”fetițe”:  “Sunt independente, puternice și extrem de iubitoare”

Talentatul actor a explicat și de ce îi plac atât de mult aceste făpturi minunate. “Pentru că se pun pe pieptul meu seara, că torc, că alungă energia negativă, că sunt independente, puternice și extrem de iubitoare.

Alex Bogdan, interpretul polițistului Sică, din Mangalița, are acasă două ”fetițe”:  “Sunt independente, puternice și extrem de iubitoare”

Pe Alex Bogdan îl veți putea revedea, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1, în rolul polițistului Sică, în cel de-al doilea sezon al serialului de comedie Mangalița.

Video