Antena Căutare

Klaudelu Maidanezu, iubitul bătăuș al Lilianei de la „Mireasă pentru fiul meu”, în lacrimi de durere. Fanii: „Ne pare foarte rău!”

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit agresiv, Klaudelu Maidanezu, cel cunoscut de o țară întreagă drept Luțu. Povestea lor de dragoste a reintrat pe un făgaș normal în toamna anului trecut.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit agresiv, Klaudelu Maidanezu, cel cunoscut de o țară întreagă drept Luțu. Povestea lor de dragoste a reintrat pe un făgaș normal în toamna anului trecut.

De curând, tânărul a anunțat pe Facebook că bunicul său a trecut în neființă, iar durerea e de-a dreptul insuportabilă. Fanii i-au transmis păreri de rău și condoleanțe.

Vă reamintim că Lilișor a făcut mărturisiri șocante în cadrul show-ului matrimonial: că fost terorizată de fostul ei iubit. Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu bărbatul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar asta nu l-a împiedicat să o bată. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

Cuplu ori ba?! Edith de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a supărat pe Geo: ”Tot ce fac eu, fac numai pe dos!”... Fanii sunt îndurerați! Un concurent de la „Mireasă pentru fiul meu” este în doliu! Ce mesaj sfâșietor a apărut imediat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x