Căutare Live

O mai ții minte pe Oana? Ce mai face și cum arată iubita concurentă de la MPFM 3

Oana Obreja este una dintre cele mai iubite concurente de la Mireasă pentru Fiul meu. Ea a obținut aprecierea publicului datorită carismei sale. Iată ce mai face frumoasa tânără și cum arată acum.

Oana Obreja este una dintre cele mai iubite concurente de la Mireasă pentru Fiul meu. Ea a obținut aprecierea publicului datorită carismei sale. Iată ce mai face frumoasa tânără și cum arată acum.

Antena 1

Oana este una dintre cele mai apreciate, dar și mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu". Ea a fost foarte apreciată de către public, în ciuda peripețiilor prin care a trecut în casa MPFM.

Oana a format un cuplu cu Viorel, cu care nu s-a înțeles. Ulterior, în competiție a intrat Laur, iar chimia dintre ei a fost evidentă.

Cu Laur, Oana şi-a dat chiar frâu liber sentimentelor, fără nicio reţinere faţă de camerele de supraveghere. Nu a fost o relație de lungă durată și cei doi au avut câteva certuri serioase.

Citește și: Lorena Vladu, imagini rare alături de întreaga familie. Strălucește de fericire în timp ce e înconjurată de iubit și fiul lor

Au trecut mulţi ani de atunci, iar Oana de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi vede liniştită de viaţă. Tânăra pare să fie tot singură și arată la fel de bine ca atunci când le câștiga inima fanilor emisiunii MPFM.

Ce mai face și cum arată Oana de la MPFM 3

Când a intrat în casa Mireasă pentru fiul meu, Oana Obreja avea 25 de ani și era educătoare. Timpul a trecut și deși trăsăturile ei au rămas neatinse, a ajuns la frumoasa vârstă de 33 de ani.

În ultimii 8 ani, Oana și-a schimbat locul de muncă și, din informațiile de pe profilul ei de Facebook, aflăm că lucrează atât la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), cât și la Direcția Generală a Vămilor.

Citește și: Elly și Cristian Shonea de la MPFM au devenit părinți. Prima imagine cu micuța lor

Mireasă pentru fiul meu 3 este al treilea sezon al showl-ulu matrimonial difuzat pe Antena 1, care a avut premiera pe 31 august 2013.

În ziua lansării 15 fete, 11 băieți și 5 mame au intrat în competiție, iar în luna februarie 4 băieți, 2 mame și patru fete au mai intrat în competiție, astfel 41 de concurenți au intrat în competiție, fiind cel mai mare număr de concurenți intrați vreodată.

Finalul sezonului a avut loc pe data de 30 august 2014. În final 2 băieți și 4 fete au alcătuit tabloul final. Cuplurile care s-au căsătorit au fost Mariana-Grigore și Andrei-Cristina.

Câștigătorii acestui sezon au fos Contanstina și Raymond. Deoarece aceștia nu s-au căsătorit, Marele Premiu s-a împărțit în mod egal la finaliști.

Ultimele știri
x