Antena Căutare

Olga Verbițchi, câștigătoare X Factor, atrasă de un concurent din Casa Mireselor: ”El nu este genul de băiat care să îngenuncheze!”

Câștigătoarea X Factor, Olga Verbițchi, recunoaște cu greu că este atrasă de un concurent din casa ”Mireasă pentru fiul meu”.

Câștigătoarea „X Factor”, Olga Verbițchi, recunoaște cu greu că este atrasă de un concurent din casa ”Mireasă pentru fiul meu”.

Are 15 ani, este talentată, are planuri mari în ceea ce privește muzica și este iubită de întreaga Românie! Dar pe cine iubește Olguța noastră? Extrem de discretă, moldoveanca a recunoscut că până la iubire e cale lungă, dar este atrasă un concurent din Casa Mireselor: ”El nu este genul de băiat care să îngenuncheze!”, a spus talentata artistă.

Despre cine este oare vorba? Vreun pronostic? Vedeți în CLIPUL de mai jos!

Olguța a ştiut la de început ce îşi doreşte și în carieră, chiar dacă a trecut şi prin momente mai puţin plăcute, în care tensiunile competiţiei aproape că au făcut-o să cedeze. A avut încredere în ea și a câștigat „X Factor”!

Oare va cuceri și inima „mirelui” din show-ul matrimonial?

Competiția și regulamentul se schimbă! A fost pus în joc un premiu de 200.000 de lei. Telespectatorii, îngrijorați: „Ce ... Doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”, şi-au spus ”Adio!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x