Antena Căutare

Blaze de la Mireasa, cea mai frumoasă fotografie cu chipul fetiței lui. Cât a crescut Jessica Ilinca și în ce ipostază au apărut

Blaze de la Mireasa a publicat o imagine inedită pe rețelele de socializare alături de fiica lui, Jessica Ilinca, care crește foarte frumos.

Blaze de la Mireasa, cea mai frumoasă fotografie cu chipul fetiței lui. Cât a crescut Jessica Ilinca și în ce ipostază au apărut Galerie
Blaze de la Mireasa, cea mai frumoasă fotografie cu chipul fetiței lui. Cât a crescut Jessica Ilinca și în ce ipostază au apărut | Antena 1

Blaze de la Mireasa și Iza au devenit părinții unei fetițe adorabile, cu care s-au mândrit pe rețelele de socializare, cu fiecare ocazie pe care au avut-o. De curând, însă, marea surpriză a venit din partea fostului cocnurent al emisiunii, care s-a mândrit cu minunea de fetiță pe care o are.

Blaze de la Mireasa, imaginea emoționantă alături de fiica lui, Jessica Ilinca. Cum s-au fotografiat cei doi pe Instagram

Fanii cuplului Blaze-Iza de la Mireasa s-au bucurat când au aflat faptul că aceștia au devenit părinții unei fetițe adorabile. Însă, de curând, Blaze a publicat cea mai frumoasă fotografie cu micuța care este de o frumusețe incredibilă.

Iată ce imagine fabuloasă a publicat Blaze de la Mireasa pe rețelele de socializare și cum a surprins-o pe micuța Jessica Ilinca:

Ce nume au ales Iza și Blaze pentru fiica lor

Blaze și Izabela s-au cunoscut în sezonul 3 din Mireasa, unde au legat o puternică relație de iubire. Deși n-au putut să se căsătorească în casa show-ului matrimonial, cei doi au făcut marele pas afară după ce au rezolvat toate problemele legate de acte.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Cât de frumoasă este fiica Izabelei și a lui Blaze. Foștii concurenți au publicat prima imagine cu chipul fetei

Mai mult, din rodul iubirii lor s-a născut o fetița minunată. Aceștia au devenit părinți în urmă cu puțin timp. Înainte să vină pe lume micuța lor, foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa s-au gândit în amănunt la numele pe care să-l poarte fetița.

„Eu sunt foarte bine, le-am văzut pe prințesa mea și pe regina mea. Sunt plin de emoții, nici nu pot vorbi! Sunt foarte fericit că mama este bine, fata este bine și suntem foarte fericiți. Jessica Ilinca. Eu am pus Jessica, pentru că înseamnă ceva din biblie, iar soția mea i-a pus numele Ilinca”, a declarat Blaze după ce Izabela a născut, potrivit spynews.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

Citește și: Blaze de la Mireasa, cel mai emoționant videoclip cu chipul fetiței lui. Cât de adorabilă este Jessica Ilinca și ce a scris el

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubirea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Mireasa: Confesiuni. Băiatul din sezonul 7 despre care Sabrina spune că a încercat să o întoarcă împotriva lui Dima... Mireasa, sezon 7. După ce a spus că vrea să ia lecții de canto, Maria s-a filmat cântând. Cum sună vocea soției lui Anto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x