Antena Căutare

Ce legătură există între Liviu, fostul soț al Bogdanei, și Vlad de la Mireasa sezonul 9: ”Te iubesc”

Într-un live pe Tiktok, Liviu, fostul soț al Bogdanei, și Vlad, soțul Iulianei, s-au duelat. Cei doi sunt prieteni, ambii fiind din Craiova.

Galerie
Într-un live pe Tiktok, Liviu, fostul soț al Bogdanei, și Vlad, soțul Iulianei, s-au duelat. Cei doi sunt prieteni, ambii fiind din Craiova. | Antena 1

Se pare că Liviu și Vlad de la Mireasa se cunosc, cei doi fiind din același oraș. Chiar dacă acum Vlad locuiește în București, el și Liviu au o prietenie în spate, începută de pe vremea când locuia în Craiova.

Ce legătură există între Liviu, fostul soț al Bogdanei, și Vlad de la Mireasa

Cei doi au vorbit pe live despre petrecerile pe care le dădeau până dimineață, iar Vlad chiar i-a spus că îl iubește. Iată discuția:

Liviu: Ce petreceri făceam la tine în Brestei, mai ții minte?
Vlad: Da.
Liviu: De ne prindea dimineața.

Articolul continuă după reclamă

Mai târziu, Liviu îl întreabă: ”Mă crezi că ești cel mai frumos prieten al meu?”. ”Te iubesc și te pup”, i-a răspuns Vlad.

La Mireasa, Vlad s-a căsătorit cu Iuliana, în Marea Finală a sezonului 9. Cei doi locuiesc împreună la București, iar recent au plecat la Bistrița, la părinții fetei.

Citește și: Mireasa revine luni, 29 iulie, la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon. Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe în primele emisiuni

Parcursul lui Liviu la Mireasa

În sezonul 8 Mireasa, Liviu a venit însoțit de mama sa, doamna Lucica. Tânărul avea 24 de ani și este din Craiova. Băiatul a afirmat că a făcut atât de multe prostii încât nu le poate spune la televizor.

”Îmi place să mă distrez, nu-mi plac responsabilitățile. Aș vrea să schimb chestia asta cu liniștea, să renunț la haos și la elementele negative din viața mea. (...) Sunt bărbat asumat, îmi fug ochii. Mă duc în club, de aia mă duc”, a susținut Liviu.

Concurentul căuta pe cineva care să-i acopere tatuajul de pe piept, ce arăta neîncrederea în femei.

”La școală am fost un elev de 10, premiant. Am o inteligență nativă”, a afirmat Liviu, însă ulterior a început să simtă gustul distracției.

A urmat școala de poliție, a practicat 2 ani și jumătate. În prezent nu se ocupă cu nimic. Singura femeie despre care poate spune o iubește a fost în viața lui pentru 3 luni de zile. Era mai mică cu 5 ani. Afirmă că era o femeie dificilă și el era gelos.

În casa Mireasa, s-a îndrăgostit nebunește de Bogdana. Cei doi au fost separați pentru o vreme, până fata a revenit în emisiune. Ulterior s-au căsătorit, dar relația lor a ajuns la final în primăvara anului 2024.

Mireasa: Confesiuni cu Adriana și Khaled. Ce au spus foștii concurenți despre viețile lor amoroase. Au mers împreună la ... Mireasa revine luni, 29 iulie, la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon. Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe în primele e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x