Antena Căutare

Ce mai fac Denisa și Viorel de la Mireasa sezonul 6, în prezent. În ce ipostază neașteptată au apărut cei doi la piscină

Denisa și Viorel de la Mireasa sezonul 6 sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar de curând, aceștia au mers la piscină, unde s-au distrat de minune.

Ce mai fac Denisa și Viorel de la Mireasa sezonul 6, în prezent. În ce ipostază neașteptată au apărut cei doi la piscină Galerie
Ce mai fac Denisa și Viorel de la Mireasa sezonul 6 în prezent. În ce ipostază neașteptată au apărut cei doi la piscină | Antena 1

Multe persoane s-au întrebat ce mai fac și cum își mai petrec timpul Denisa și Viorel de la Mireasa. Ei bine, cei doi au o relație foarte frumoasă, bazată pe foarte multă iubire, de care ei nu se ascund.

Denisa și Viorel de la Mireasa, la piscină. Cât de tare se distrează aceștia împreună și cât de fericiți se arată

Foștii concurenți de la Mireasa s-au pozat în ipostaze senzaționale, pe rețelele de socializare, unde sunt urmăriți de fani într-un număr foarte mare. Cei doi își țin la curent urmăritorii cu privire la multele activități de cuplu pe care ei le fac împreună.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce fanii s-au îngrijorat că nu au mai postat poze împreună

Iată cum s-au pozat cei doi la piscină și cât de bine arată Denisa în costum de baie:

Cei doi petrec mult timp la plajă, la mare, la munte, dar și în Galați, orașul unde ei s-au stabilit. Aceștia împărtășesc cu fanii diverse imagini care vorbesc de la sine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Deni și Viorel de la Mireasa, sezon 6

Deni nu a fost concurentă încă de la începutul competiției Mireasa, aceasta intrând pe 9 septembrie. Pusă în situația de a invita un băiat la date, în calitate de nouă concurentă, Deni l-a ales pe Viorel, iar tânărul s-a declarat încântat de invitație. Totuși, Deni a atras atenția și altor băieți din casă. George, Andrei și Viorel au încercat să o cucerească pe tânără și să o surprindă cu flori sau cu mici gesturi. Deni a încercat să-i cunoască pe toți cei trei băieți care au mărturisit că o plac, însă în cele din urmă tânăra a trebuit să ia o decizie. Într-o emisie live de Mireasa, Deni a luat prin surprindere pe toată lumea când a spus că a hotărât să intre într-o cunoaștere cu Viorel, după ce l-a visat.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Ce se întâmplă cu relația dintre Deni și Viorel. Imaginea inedită publicată de fosta concurentă

La scurt timp după ce au intrat într-o cunoaștere oficială a avut loc și sărutul de poveste dintre Deni și Viorel. În timpul unei petreceri Deni și Viorel au părăsit ringul de dans și au mers afară, unde s-au sărutat în ploaie. În emisia live de Mireasa de pe 3 octombrie 2022 Deni și Viorel au declarat că formează un cuplu.

De-a lungul relației, Deni și Viorel au avut parte atât de momente de tandrețe, cât și de discuții în contradictoriu. Deni a mărturisit că nu s-ar fi așteptat niciodată să se îndrăgostească atât de repede și să spună din tot sufletul „Te iubesc”, însă experiența Mireasa a învățat-o să nu spună niciodată „niciodată”.

Viorel a cerut-o în căsătorie pe Deni în Barcelona, oferindu-i o minge de handbal pe care scria marea întrebare (având în vedere că Deni este fostă handbalistă de performanță). Tânăra extrem de emoționată a spus „Da” în Parcul Guell din Barcelona.

Unul dintre momentele neplăcute în relația celor doi a fost când Gabriela a făcut un gest de apropiere cu Viorel, iar Valentin și Deni s-au declarat nemulțumiți.

Totodată, Deni și Viorel au mai avut discuții pe tema legăturii cu o platformă pentru adulți, pe care Viorel a avut-o în trecut. Posibilitatea ca Viorel să se întoarcă în această lume a pus-o pe gânduri pe Deni.

Cei doi au avut dubii în privința depunerii actelor pentru căsătorie, însă au hotărât să le depună.

În decembrie, Deni a primit o scrisoare de la sora ei, în care acesta prezenta o serie de nemulțumiri în privința relației cu Viorel.

Sora lui Deni a transmis că familia lor este deranjată de autoritatea și exigența de care Viorel dă dovadă în raport cu logodnica sa și în plus familia nu va accepta ca Deni să aibă legătură cu mediul în care Viorel a avut o afacere (platformă pentru adulți).

După ce și-au depus actele pentru căsătorie Deni și Viorel au început să se gândească din ce în ce mai serios la posibilitatea de a nu se căsători în emisiune, deși și-au ales vestimentațiile. Totuși, ei au spus ”DA” în marea finală din 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 7. Daiana și Dani au făcut slujba de logodnă. Imagini cu cei doi în biserică... Mireasa, sezon 6. Miruna, apariție neașteptată pe Internet, purtând un voal alb: „Am spus da”. Ce le-a explicat susținăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x