Antena Căutare

CONCURS | Câștigă cu Mireasa un weekend ultra all inclusive pentru 2 persoane la hotel de 4 * în Mamaia

Sezonul 6 Mireasa te trimite într-un weekend romantic, alături de perechea ta. Spune-ne care este cuplul tău favorit din toate sezoanele Mireasa de până acum și de ce. Poți câștiga un weekend ultra all inclusive pentru 2 persoane la Hotel Modern de 4 stele din Mamaia!

simona gherghe imbracata in roshie rosie sta pe fotoliu la mireasa
După 5 sezoane trăite cu sufletul la gură, merităm o iubire ca-n filme. Sezonul 6 Mireasa te trimite într-un weekend romantic, alături de perechea ta | Antena 1

Concursul se vă desfășura în perioada 26.08.2022 – 02.09.2022. Participanții au posibilitatea să se înscrie la Concurs accesând pagina dedicată concursului, https://mireasa.a1.ro/concurs/, unde vor completa numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vor raspunde cât mai creativ la întrebarea de concurs: Care este cuplul tău favorit din toate sezoanele Mireasa de până acum și de ce?

Înscrierea în concurs se face gratuit, fară perceperea niciunei taxe directe sau indirecte, iar participanții se pot înscrie doar o singură dată. Concursul se încheie pe data de 2 septembrie 2022, iar câștigătorul va fi desemnat în funcție de creativitatea răspunsului dat la întrebarea de concurs.

Premiul acordat constă într-un sejur la Hotel Modern de 4 stele, din Mamaia. Voucherul este alcătuit din 3 nopți de cazare, cu pachetul ultra all inclusive, pentru două persoane valabil în perioada Septembrie-Decembrie 2022.

Mai multe detalii sunt disponibile în regulament, pe pagina de concurs Dragostea se vede la Mireasa.

Mireasa sezonul 4. Ipostaza emoționantă în care Victor s-a pozat alături de doamna Lenu. Cum se înțelege Andrada cu buni... Mireasa, sezonul 3. Imagine rară cu Maria Roman și iubitul ei. Cum s-au pozat cei doi recent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x