Antena Căutare

Dezvăluirile lui Viorel, tatăl lui Armando Rădulescu, au dezlănțuit iadul în casă Mireasa! Concurentul, supărat foc pe Andra: ”Ar fi trebuit să fi fost sinceră!”

Armando Rădulescu și Andra Nicolin s-au apropiat destul de mult în casa ”Mireasa”, dar relația lor nu e văzută cu ochi buni nici de concurenți, nici de tatăl concurentului. 

Andra își joacă foarte bine rolul, nu e pentru prima dată când participă la un astfel de emisiune.”, a spus tatăl lui Armando, însă concurenta nu a reacționat în niciun fel în fața acestui atac.

În urma acestor acuzații, Andra a explicat de ce nu a reacționat: ”Nu am avut nicio reacție atunci când tatăl lui Armando a spus că nu sunt bună pentru fiul lui pentru că aveam o conexiune cu el, știam de legătura dintre noi.”, a spus concurenta.

"Juan" Armando Rădulescu și-a găsit nasul în casa "Mireasa". Alexa Trăilă pune piciorul în prag!

Aceste dezvăluiri l-au zdruncinat pe Armando, care a reacționat dur: ”Ar fi trebuit să vină de la tine, să-mi fi spus tu.”, i-a reproșat el partenerei lui.

Ce alte discuții au mai avut cei doi, aflați urmărind clipul de mai sus!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ella Stoleriu a fost eliminată din competiția "Mireasa"... Petronela Cinori și Ionuț Raicu, în pragul despărțirii? Concurenta, cu ochii în lacrimi: ”Cât mai pot să rezist?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x