Antena Căutare

Inimioara de la Mireasa și soțul ei, imagini din luna de miere. Unde au decis să meargă și ce a apărut pe contul ei de Instagram

Inimioara și soțul ei au mers în luna de miere în Barcelona și au publicat imagini inedite din acele locuri. Iată cum s-au pozat cei doi împreună.

Inimioara de la Mireasa și soțul ei, imagini din luna de miere. Unde au decis să meargă și ce a apărut pe contul ei de Instagram Galerie
Inimioara de la Mireasa și soțul ei, imagini din luna de miere. Unde au decis să meargă și ce a apărut pe contul ei de Instagram | Antena 1

Inimioara de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu apariția ei de pe rețelele de socializare, în luna de miere pe care ea și soțul ei o petrec la Barcelona. Aceștia se bucură de locuri inedite și de priveliști care îți taie respirația.

Inimioara de la Mireasa, în luna de miere alături de soțul ei. Cum petrec cei doi în Barcelona și cum s-au pozat aceștia

Inimioara a postat mai multe imagini din Barcelona și chiar a anunțat faptul că se alfă în luna de miere cu soțul ei cu care s-a căsătorit de curând. Cei doi par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată, iar acest lucru li se poate citi cu ușurintă pe chip.

Citește și: Inimioara din sezonul 5 Mireasa s-a căsătorit. Cum a arătat fosta concurentă în rochie de mireasă și cum arată soțul ei

Iată ce imagini superbe a publicat Inimioara din Barcelona:

Aceasta a marcat călătoria și cu un selfie cu partenerul ei de viață, în Barcelona. Iată cât de frumoși sunt cei doi împreună și cum au apărut pe Instagram:

Cine e Inimioara de la Mireasa sezon 5

Inimioara s-a născut pe 7 iulie 1995, la Focșani. A copilărit la Soveja și ulterior, după ce au divorțat părinții, s-a mutat la Focșani, cu mama si cei doi frați. Mai are o sora, Violeta, care are 30 de ani, și un frate, Emanuel, 16 ani. Se înțelege foarte bine cu cei doi frati.

Citește și: Ce mai face și cum mai arată Inimioara de la Mireasa. Tânăra s-a pozat alături de iubitul ei în mai multe ipostaze inedite

Inimioara se consideră o persoană timidă, rușinoasă, nu-i place sa intre in conflicte. Își dorește foarte mult copii, mulți, câți o vrea Dumnezeu. De foarte mult timp se gândește la nuntă, la un soț. Când cineva o întreabă dacă are relatie, ea începe să plângă…își dorește mult o familie.

La Mireasa, Inimioara visa să găsească un băiat pentru totdeauna, pentru tot restul vieții. Ea își dorea să se căsătorească și spunea că i-ar plăcea un băiat mai înalt decat ea, să fie brunet, cu ochii căprui. De asemenea, bărbatul ales trebuia să fie credincios, sensibil, tandru, loial și înțelegător.

Tânăra a revenit în competiția sezonului 5, după ce i-a trimis o scrisoare lui Adrian. Concurentul a chemat-o pe Inimioara înapoi în competiție, dar la scurt timp a decis că vrea să încheie cunoașterea cu tânăra.

Adrian a decis să pună punct cunoașterii cu Inimioara la începutul lunii mai 2022. S-a întâmplat chiar în live, fără să aibă o discuție cu tânăra.

„Adrian, îți dorești să continui cunoașterea cu Inimioara?”,a fost întrebarea adresată de Gabriela Cristea.

„Nu”, a fost răspunsul extrem de scurt al concurentului.

„Inimioara, îmi imaginez că nu e tocmai ceea ce îți doreai să auzi. Dar nu e un capăt de lume, Inimioara”, a zis prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

„Aș fi preferat să îmi spună înainte, să mă anunțe și pe mine. Ieri a zis că vrea să continuăm, ce s-a întâmplat de ieri până azi?! Eu chiar mi-am dat interesul să continuăm această cunoaștere”, a zis concurenta cu lacrimi în ochi, vizibil îndurerată de decizia lui Adrian.

„Nu poți să obligi pe cineva să te iubească. E dureros ce ți se întâmplă. Dar e cinstit, decât să mergi mai departe cu cineva doar de dragul de-a nu te face să plângi. Dar mai bine că știi ce ai de făcut de acum înainte. Mi se pare mult mai cinstit”, a zis Gabriela Cristea.

Mireasa sezonul 7. Unde s-au stabilit și din ce fac bani Mihai și Hatice. Tinerii au povestit cum e viața în doi... Mireasa sezonul 8, 30 august 2023. Robert le-a cunoscut pe fete. Ce au discutat tinerii și cum a fost blind date-ul cu C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x