Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Anamaria. Cum arată inelul de logodnă

Bogdan a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Anamaria, la o lună de relație. Tânărul a pus totul la punct pentru o surpriză perfectă și i-a oferit un inel special.

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Anamaria. Cum arată inelul de logodnă Galerie
Bogdan și Anamaria | Antena 1/Mireasa

Când Anamaria nu se aștepta, Bogdan i-a făcut cea mai frumoasă surpriză, i-a declarat dragostea și a cerut-o în căsătorie. Acesta a aranjat o masă festivă și a pregătit un moment special: ”Așa moment, iubire, trebuie să recunosc că m-ai surprins.”, a spus Anamaria după dansul lor.

Bogdan s-a ridicat și s-a așezat în genunchi în fața alesei lui: ”N-ai ideea cum te iubesc și cum mă facă să mă simt. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o Bogdan și Anamaria a răspuns ”DA” cu entuziasm. Ea l-a îmbrățișat strâns și Bogdan s-a amuzat că nici măcar nu a apucat să-i pună inelul.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ana și Bogdan s-au logodit. Prima reacția a familiilor

Tatăl lui Bogdan, prima reacție după logodna cu Anamaria

Tatăl lui Bogdan a intrat în direct pentru a-i felicita pe cei doi și a fost foarte bucuros să vorbească ci Anamaria pe care abia așteptă să o cunoască.

"Ne bucurăm enorm pentru pasul făcut! Sper că urmează și următorul! S-a vorbit deja despre copil? O să avem un nepoțel?", întreabă tatăl lui Bogdan, în spirit de glumă.

Acesta i-a transmis și Anei un mesaj, care i-a adus zâmbetul pe buze tinerei: "Nu știu cum ai reușit, dar mă bucur tare mult", spune bărbatul cu entuziasm. "Vă pupăm! De abia așteptăm să vă vedem pe amândoi. Deci vă căsătoriți, da, până la urmă?", a mai întrebat tatăl lui Bogdan, să fie sigur de decizia celor doi tineri.

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina, în lacrimi după gestul lui Alin de a face puzzle cu altă fată. Tânăra mai are o zi în ca... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce a făcut doamna Victoria înainte să părăsească casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x