Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a răspuns Bogdan când a fost întrebat de Anamaria. Ambii au șters pozele de cuplu de pe social media

Bogdan și Anamaria s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 3. Cei doi tineri s-au hotărât pe ultima sută de metri și păreau să fie bine, până când pozele de cuplu au dispărut de pe conturile lor de socializare.

Galerie
Bogdan și Anamaria s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 3. Cei doi tineri s-au hotărât pe ultima sută de metri și păreau să fie bine, până când pozele de cuplu au dispărut de pe conturile lor de socializare. | Antena 1

În urmă cu mai bine de o săptămână, fanii au observat că Bogdan de la Mireasa 3 nu mai are fotografii cu soția sa, Anamaria. Acesta nu a comentat deși a primit o mulțime de comentarii în legătură cu acest lucru.

Mai târziu, și Anamaria a șters imaginile cu Bogdan. Se pare că cei doi s-au despărțit, lucru confirmat de fostul concurent.

Ce a răspuns Bogdan când a fost întrebat cine este Anamaria

După despărțirea de Anamaria, Bogdan a devenit foarte activ în social media. El a postat și mai multe Tiktok-uri, unde a primit multe comentarii în legătură cu Anamaria.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, cineva a vrut să știe cine este Ana, după ce a observat că Bogdan este întrebat dacă mai este cu ea. Atunci bărbatul a răspuns: ”Viitoarea fostă nevastă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan de la Mireasa 3

Povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan a debutat cu o relație de prietenie. Inițial, concurentul a intrat în casa Mireasa sezon 3 pentru a o cunoaște pe una dintre fete. Nu a vrut să dezvăluie numele tinerei, așa că toate lumea a presupus că este vorba despre Costinela.

Nu era și, la scurt timp după ieșirea Alinei, care a coincis cu intrarea sa în competiție, a realizat că vrea să o cunoască mai bine. I-a trimis o scrisoare și staff-ul emisiunii Mireasa i-a ajutat să se regăsească.

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers între ei și cei doi au pus stop încercării de a se cunoaște. Atunci, Bogdan a început să se apropie de Anamaria, cu care a ajuns să formeze un cuplu solid.

De-a lungul timpului petrecut în casa Mireasa sezon 3, cei doi au întâmpinat probleme, însă sentimentele puternice pe care și le poartă i-au ajutat să le depășească.

Nici ideea de căsnicie nu a scăpat neanalizată de cei doi, căci Bogdan era speriat de oficializarea relației. Cu toate acestea, până în Finală a realizat că-și dorește să rămână lângă Anamaria și s-au cununat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Elena s-au cunoscut mai bine. Momente de pasiune, departe de ochii celor din jur... Mireasa 2022, sezonul 5. Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei. Ce i-au spus fetele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x