Mireasa 2021, sezonul 3. Ce decizie au luat Izabela și Blaze după ce concurenta s-a întors de la spital

După ce s-a întors de la spital, Izabela a spus că i-a fost descoperit un menangiom. Concurenta crede că aceste crize din cauza acestei afecțiuni.

Izabela a suferit o criză de epilepsie, dar nu vrea să plece din competiție

Antena 1

Izabela a promis să va avea mai multă grijă de ea, dar nu se va lăsa de fumat. Mama concurentei a sunat în redacție și a cerut să vorbească cu fiica sa.

Ce decizie au luat Izabela și Blaze

Mama Izabelei a vorbit și cu Blaze și i-a cerut acestuia să-și facă amândoi bagajul și să plece acasă. Concurenta a spus că ea nu pleacă acasă fără iubitul ei și că niciodată nu ar face așa ceva.

Deși starea de sănătate a Izabelei este la un nivel scăzut, concurenta nu vrea să plece din competiție. Deși toți sunt îngrijorați pentru ea, aceasta a promis să-și facă toate controalele medicale.

Mama sa a vorbit cu un neurolog și a cerut să-i transmită concurentei că nu este nimic grav, care să-i pună viața în pericol. Izabela și Blaze au decis să rămână în competiție.

Izabela, crize violente de epilepsie în timpul nopții

Izabela a avut parte de o încercare foarte grea. Noaptea ce se anunța aparent liniștită a fost una extrem de tumultoasă. Starea de conștiență i-a fost afectată. Tânăra a leșinat și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

Târziu în noapte, Izabela a făcut două crize de epilepsie una mai ușoară, alta mai puternică, iar ceea ce s-a întâmplat le-a speriat groaznic pe fete. Un echipaj de urgență a ajuns în casa Mireasa pentru a-i acorda primul ajutor.

Imaginile cu puternic impact emoțional au fost blurate pentru a nu o arăta pe Izabela în timpul crizelor. Fetele au asistat speriate și au încercat să o ajute așa cum au știut, însă Izabela nu dădea niciun răspuns.

Medicii au fost chemați și a doua zi dis-de-dimineață pentru că starea brunetei se înrăutățise. În tot acest timp, Blaze nu știa ce se întâmplă. Tânărul a fost la pământ când a aflat că iubita sa va fi transportată de urgență la spital.

Pentru că a avut nevoie de recuperare, Izbela nu a fost prezentă în emisiunea de joi.

Ultimele știri