Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Geta Voinea a venit în casa Mireasa. Fetele și mamele au avut parte de schimbări de look

Geta Voinea a venit în casa Mireasa împreună cu echipa ei. Cunoscuta hairstylistă a venit în competiție pentru a le schimba look fetelor și mamelor.

Echipa Getei Voinea a lucrat mai bine de 12 ore pentru a le oferi fetelor un răsfăț binemeritat Galerie
Geta Voinea a venit în casa Mireasa împreună cu echipa ei | Antena 1

Echipa Getei Voinea a lucrat mai bine de 12 ore pentru a le oferi fetelor un răsfăț binemeritat.

Geta Voinea a stat de vorbă cu concurentele, iar Adelina și Andreea au vorbit deschis desprea ceea ce simt. Cele două concurente au spus ce aveau pe suflet și au mărturisit că s-au îndrăgostit.

Geta Voinea a venit în casa Mireasa

Adelina a vorbit și despre faptul că a lucrat pentru o platformă de streaming pentru adulți. Ea a spus că ține mult la Alin, vrea să se căsătorească cu el și a mai adăugat că acum relația dintre ea și doamna Daniela este una mult mai bună.

Andreea a spus că este extrem de fericită alături de Marian și că vrea să se mute cu iubitul ei la Baia Mare, lasă totul în urmă, fără regrete. Alina a intrat și ea în discuție și a primit sfaturi în legătură cu Radu. Geta Voinea i-a spus că femeia care i-a dăruit un copil va rămâne mereu în inima lui, dar acest lucru nu trebuie să afecteze relația ei cu Radu.

După materialul cu fetele și discuția cu Geta Voinea, Liviu a aplaudat cuvintele Andreei despre Marian. De aici și până la o despărțire de Maria nu a mai fost decât un pas. Aceștia au anunțat în direct că s-au despărțit din nou.

Maria a discutat și ea cu celebra hairstylistă și i-a spus că și-a găsit dragostea în casa Mireasa. Maria a spus că este dispusă să renunțe la cariera ei și să se mute la București cu Liviu, important este ca relația lor să dureze până la final. Maria a recunoscut că ea este cea care pune punct relației, iar Liviu este cel care a vine mereu după ea să se împace.

Liviu a spus după materialul cu iubita sa că nu vede o singuranță în vorbele ei și când Maria a spus că s-ar mărita, dar nu are inel, Maria a spus că a fost prea mult timp chinuită, dar acum este prea târziu.

Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare

Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare. Aceasta a primit un mesaj și un tort, de la o femeie care crede că se potrivește foarte bine cu Radu.

Maria a spus în prima fază că este un mesaj pe care Liviu nu trebuie să-l citească, iar mai apoi cuvintele citite i-au provocat lacrimi pe care nu le-a mai putut controla.

După ce aceasta s-a pus pe plâns și a mers singură pe terasă, Radu a avut și el parte de o surpriză în casa băieților. Concurentul a spus încă de la început că nu vrea ca Liviu să se supere și că îi mulțumește telespectatoarei, dar sigur între el și Maria nu va exista nimic niciodată.

Băieții s-au bucurat de dulcele primit, Liviu fiind singurul care nici măcar nu a gustat din el. Când Liviu a ajuns în casa fetelor, Maria i-a arătat iubitului ei o altă scrisoare.

Întrebată azi de Simona Gherghe de ce a refuzat să-i arate iubitului ei mesajul și ce i-a provocat lacrimile, concurenta a mărturisit că scrisoarea a făcut-o să-și dea seama că ea și Liviu au ajuns atât de rău încât oamenii de afară îi văd deja cu alți oameni. Aceasta s-a retras în duș și a plâns mult acolo, ba chiar a spus că "Dumnezeu îi e martor că a făcut tot ceea ce a putut".

Maria a spus că de teama geloziei iubitului nu i-a arătat mesajul. Liviu a spus în emisia live că el simte că Maria a fost fericită când a citit că oamenii îi văd atitudinea față de Radu.

Maria i-a spus lui Liviu la petrecerea de sâmbătă seara că se simte bine cu el, dar nu mai este fericită la fel ca la început. Liviu a declarat că îl vede pe Radu ca pe o ispită, dar acest lucru nu îl deranjează.

Mireasa 2021, sezonul 3. Vestea bună pentru concurenții din casa Mireasa. Ce i-a anunțat Simona Gherghe... Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Ioana, mama Mariei, prima reacție după cea mai recentă decizie a fiicei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x