Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela a avut curajul să vorbească despre starea de rău prin care a trecut

În noaptea de vineri spre sâmbătă Izabelei i s-a făcut rău, iar medicii au venit de urgență în casa Mireasa. Concurenta a vorbit despre acest lucru cu iubitul ei și cu fetele din casă.

Izabela a avut curajul să vorbească despre starea de rău prin care a trecut Galerie
Iazbelei i s-a făcut rău și a fost chemat medicul în casa Mireasa | Antena 1

Concurenta nu a discutat cu nimeni până nu a vorbit cu iubitul ei. Izabela a avut o criză și spune că aceasă afecțiune i s-a declanșat din cauza unui sistem imunitar scăzut.

Starea de leșin și tremuratul seamănă foarte mult cu un atac de panică a explicat Izabela. Aceasta a avut curajul să-i spună iubitul ei că a căzut în depresie și s-a consumat mult în relația cu fostul partener. Decizia despărțirii a venit din partea fostului ei iubit, care chiar se învinovățea de starea de sănătate în care se afla bruneta.

Concurenta a spus că nu a avut curajul până acum să meargă la medic. Blaze i-a promis că indiferent de diagnosticul medical, el îi va rămâne alături. Izabela i-a mai spus că dacă i se confirmă ceea ce crede ea, este destul de greu să facă copii, iar Blaze a spus că nu îl interesează acest lucru și că o iubește foarte mult. Deși iubește mult copiii, el îi va rămâne alături toată viața.

La finalul materialului, Blaze a fost aplaudat de ceilalți concurenți pentru respectul, iubirea și empatia de care dă dovadă în show. Acesta a spus încă o dată că o iubește mult pe Izabela și va rămâne mereu alături de ea.

Blaze, declarație de iubire pentru Izabela: ”Mi-a picat fața”

Blaze și Izabela de la Mireasa sezon 3 luptă să construiască o relație solidă, iar primele dovezi de iubire încep să apară.

Recent, Blaze i-a făcut iubitei sale o declarație care a lăsat-o fără cuvinte. Cei doi se aflau pe terasă, acolo unde Izabela s-a retras plângând după ultimul concurs.

Cu doar o replică, tânărul a reușit să-i aducă zâmbetul pe buze. Întreaga întâmplare a fost rememorată de Izabela în dormitor.

”Mi-a făcut o fază ieri Blaze am rămas proastă. Eram eu supărată de faza cu concursul, stăteam eu în legea mea și iese Blaze afară. Mă vede că sunt supărată, eu plângeam. Vine, îmi dă ochelarii jos, mi-a zis: nu mai plânge, nu vreau să te văd așa. La un moment dat îmi spune că ”tu ești tot și te iubesc, mami”.

Mi-a picat fața, zâmbeam așa ca o tâmpită. A zis că mi-a dat inima lui și să văd ce fac. Sunt mai amorezată decât eram”, i-a povestit Izabela Costinelei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu s-au certat pe seama reacțiilor doamnei Mari... Mireasa 2021, sezon 3. Ramona, mama Izabelei, primele declarații după ce fata a avut o criză. Ce boală are concurenta...
Video Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Deea, o nouă concurentă în competiție! Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Deea, o nouă concurentă în competiție! Miercuri, 04.10.2023, 16:56
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Emoții la cote maxime pentru un concurent după ce mama lui a intrat în casă

Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Emoții la cote maxime pentru un concurent după ce mama lui a intrat în casă

Simona Gherghe a anunțat intrarea unei mame în casa Mireasa sezonul 8. Mama unuia dintre băieți se va alătura concurenților pentru câteva zile.

Miercuri, 04.10.2023, 14:07
Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Publicul are la dispoziție 24 de ore pentru a decide dacă Bogdana intră sau nu în casă

Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Publicul are la dispoziție 24 de ore pentru a decide dacă Bogdana intră sau nu în casă

Publicul alege dacă Bogdana reintră în casa Mireasa și i se alătură lui Liviu, a anunțat Simona Gherghe. Sondajul rămâne disponibil doar 24 de ore.

Miercuri, 04.10.2023, 13:56
Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Cine e Deea, noua concurentă. Spune că i-a atras atenția un băiat cu ”fire vulcanică”

Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Cine e Deea, noua concurentă. Spune că i-a atras atenția un băiat cu ”fire vulcanică”

Deea este noua concurentă de la Mireasa sezonul 8. Tânăra a pășit emoționată în competiție.

Miercuri, 04.10.2023, 13:55
Mireasa sezonul 8. Liviu și Bogdana s-au revăzut la Super Neatza. Reacția concurentului

Mireasa sezonul 8. Liviu și Bogdana s-au revăzut la Super Neatza. Reacția concurentului

Liviu și doamna Lucica au fost prezenți în platoul Super Neatza de la Antena 1. Băiatul nici nu bănuia că li se va alătura și Bogdana.

Miercuri, 04.10.2023, 11:20
x