Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze au discutat despre căsătorie. Ce decizie au luat cei doi

Blaze și Izabela au discutat la petrecerea de sâmbătă seara despre căsătorie și dacă fac sau nu pasul cel mare în competiție.

Izabela a spus clar și răspicat că ea va da certificatul de naștere staff-ului, dar că decizia îi aparține iubitului ei. Când Blaze a spus că vrea să facă pasul în emisiune, cei doi s-au contrat minute în șir.

Izabela și Blaze au discutat despre căsătorie

După ce în ultima perioadă au avut mai multe certuri, Blaze este puțin nesigur pe iubita sa. Izabela a încercat să-l convingă că certurile sunt normale într-o relație și că dragostea nu este perfectă.

Blaze a spus din nou că vrea să facă pasul cel mare în emisiune. De asemenea, Izabela a sesizat că atunci când Romina a plecat din casă, cei doi și-au spus ceva la ureche. Blaze i-a mărturisit că este vorba despre o colaborare cu ea, dar Izabela este deranjată de acest lucru.

Izabela a declarat în emisia live de azi că Romina a fost obraznică și că iubota lui Ionuț îl place pe iubitul ei.

"Sunt femeie și am văzut foarte multe gesturi față de el", a declarat Izabela când a întrebat-o Simona Gherghe.

Blaze a spus că decizia lui este deja luată și că hotărârea nu-i poate fi schimbată. Izabela își pune problema că dacă vor avea succes, este posibil să meargă împreună în turneu, lucru care o deranjează.

Blaze a aflat părerea familiei despre relația cu Izabela

În urmă cu câteva zile, Blaze de la Mireasa sezon 3 a discutat cu părinții săi despre relația cu Izabela. Băiatul s-a lovit de reticența familiei legate de o eventuală căsătorie a lor.

”Tatăl meu a zis că este mândru de mine, de comportament, de tot ce am făcut. A zis că trebuie să am răbdare că avem timp, am timp. Că trebuie să am răbdare, să ne cunoaștem afară.”, a spus Blaze despre ce a vorbit cu tatăl său.

Nici sora sa nu l-a sfătuit să se căsătorească în competiție și mama tânărului încă speră ca Blaze să se întoarcă în Nigeria.

”Tata a fost mai ok, dar mama a fost direct... A zis că este tristă, mi-a zis că trebuie să aștept pentru că nu înțelege nimic, deși se uită. A zis că nu trebuie să mă însor aici, să aștept să ieșim. Sora a zis fix ce a zis mama mea. I-am zis, la fel, că eu respect orice decizie a familiei pentru că sunt acum așa pentru că am crescut bine.

Le-am zis că cea mai bună decizie e ce vreau. Dacă decizia nu o să fie corectă, o să fie a mea. După emisiune aș vrea să merg acasă și am vrut cu Iza, dar ea a zis că e mai bine să merg singur. Părinții au o problemă pentru că este vorba despre o fata care are o cultură diferită. Oamenii din Africa cred că restul oamenilor nu stau într-o relație. Eu nu cred asta. Tata speră să mă întorc.”, a explicat Blaze.

Izabela a mărturisit că o doare să audă aceste lucruri: ”Nu am nicio părere. Respect ce spun, cumva înțeleg. Nici tata nu era inițial de acord cu Blaze. Apoi a văzut cum se comportă și a ajuns să-l iubească. Mă doare puțin, nu spun nu.”

Ultimele știri