Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze nu se pot căsători. Cum a reacționat concurenta

După ce nu au putut să depună actele de căsătorie, din cauza unui act care îi lipsește lui Blaze, între Iza și iubitul ei au început să se iște discuții.

Concurentul a făcut toate eforturile ca să obțină aceste documente

Antena 1

Concurenta a spus că vrea să plece acasă dacă nu se pot căsători. Ea nu vede de ce ar mai sta până la finală. Singura problemă este că actul se obține rapid, dar transportul durează câteva zile.

Izabela și Blaze nu se pot căsători

Blaze a discutat cu părinții săi, le-a spus că are nevoie de act ca să se căsătorească, le-a trimis și bani ca să obțină actele, dar problema este în continuare că durează mult până ajung în România. Concurentul a făcut toate eforturile ca să obțină aceste documente.

În niciun alt sezon nu a mai existat o asemenea situație, din cauza aceasta cei doi nu și-au putut depune actele.

Cerificatul și actele din Nigeria nu au ajuns încă la adresa redacției.

Izabela susține în continuare că ea nu vrea să mai stea în emisiune dacă nu se poate căsători cu Blaze.

Ce s-a întâmplat cu celelalte trei cupluri

La Ana și Bogdan lucrurile au decurs relativ normal, până când reporterul le-a spus că au optat pentru separațiunea bunurilor, așa că au revenit în Primărie.

Marian și Andreea au pășit și ei cu încredere în Primărie. Andreea a declarat că va lua numele lui Marian. Cei doi s-au sărutat cu foc după marele pas și au fost mai liniștiți ca niciodată.

Maria și Liviu au mers și ei să-și depună actele. Când au fost anunțați că nu au toate actele, Liviu a rămas surprins și a trimis-o pe mama sa la Giurgiu ca să-l aducă.

Ultimele știri