Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionuț formează un cuplu. Totul s-a întâmplat foarte repede

Deși s-a despărțit de Costinela în urmă cu câteva zile, iar Romina a intrat recent în casă, cei doi formează deja un cuplu. Simona Gherghe i-a întrebat azi în emisia live despre relația lor, iar amândoi au confirmat că se plac foarte mult.

Simona Gherghe i-a întrebat azi în emisia live despre relația lor Galerie
Romina și Ionuț formează un cuplu | Antena 1

Romina a vorbit cu fetele și le-a spus că deși a auzit de la mulți din casă că se grăbește, ea a venit hotărâtă să formeze un cuplu cu Ionuț și a făcut ceea ce a simțit. Îi place mult atunci când o ia in brațe, când o alintă și când îi spune mamei sale că este perfectă.

Romina și Ionuț formează un cuplu

De cealaltă parte, băieții sunt convinși că apropierea dintre ei este făcută cu pași repezi, dar apreciază la ea că a intrat extrem de hotărâtă în casă. A știut ce vrea și ce își dorește de la viață și a acționat în consecință.

Ionuț este extrem de atent cu noua concurentă și spune și el că a fost foarte rapidă apropierea dintre ei, că s-a simțit rușinat față de Costinela, dar că s-a lăsat purtat de val.

Costinela este de părere că lucrurile între cei doi s-au întâmplat repede, că simte presiune din partea celor din casă. Un alt lucru pe care l-a spus în emisia live este că deși a simțit că Ionuț nu a respectat-o. Ea a spus clar că dacă îi plăcea foarte mult un concurent nou, din respect față de fostul partener nu ar fi procedat așa niciodată.

Costinela a pus punct relației cu Ionuț

Ionuț nu este bărbatul hotărât pe care Costinela îl dorește alături pe viață. După ce au intrat fetele noi în casă, Costinela a observat că Ionuț este din ce în ce mai atent la Romina.

Cei doi au avut câteva discuții în contradictoriu, iar dacă Ionuț a încercat-o să o convingă pe concurentă că relația lor este abia la început, dar merită consolidată, Costinela a decis să pună punct. Ionuț a mers la o întâlnire cu Romina și i-a dus un buchet de flori, lucru care a dat-o pe spate pe tânără. Romina a declarat că se simte atrasă de Ionuț, îi plac bărbații înalți, dar a fost extrem de hotătâtă și a decis să facă ea primul pas.

Cei doi au discutat despre planuri de viitor. Ionuț i-a spus că vrea să-și deschidă o firmă de taxi după ce iese din competiție, lucru care i-a dat de gândit Rominei și a spus din nou că îi plac foarte mult bărbații hotărâți.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela, crize violente de epilepsie în timpul nopții. Tânăra a fost transportată de urgență la... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce decizie au luat Izabela și Blaze după ce concurenta s-a întors de la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x