Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Sărbătoare în casa Mireasa în a doua zi de Paște

În duminica de Paște concurenții au petrecut împreună și au avut parte de o masă îmbelșugată. Băieții au fost primii care au primit marea veste.

Mireasa 2021, sezonul 3. Sărbătoare în casa Mireasa în a doua zi de Paște Galerie
În duminica de Paște concurenții au petrecut împreună și au avut parte de o masă îmbelșugată | Antena 1

Bogdan și Blaze au fost desemnați de băiatul săptămânii să se ocupe de berbecuțul la proțap care era instalat în curtea fetelor. Între timp mamele și fetele se ocupau de celalalte preparate.

Curând petrecerea s-a încins în casa fetelor, iar muzica și voia bună și-au găsit rapid locul printre concurenți. În ediția de azi, Maria Cârneci a fost invitată specială în casa Mireasa.

Cântăreața le-a sfaturi concurenților și le-a spus că dragostea este și la bine și la rău. Acesta a cântat melodii de suflet pentru cei din casa Mireasa. În a doua zi de Paște, toți concurenții au stat împreună la masă, cu Simona Gherghe.

Cu bucate alese pe masă și cu multă voie bună au urmărit materiale din timpul săptămânii și din gală, când au avut loc surprize după surprize.

Simona i-a spus lui Alin în gala trecută că premiul pe care l-a câștigat la vânătoarea de ouă constă într-o noapte la un hotel din București. Cum acesta nu mai formează un cuplu cu Adelina, vrea să facă schimb de premii, dar nu este posibil. În ziua de Paște, concurenții au avut ocazia să discute cu cei de acasă, iar după ce Adelina a insistat să fie ea cea care merge cu Alin la hotel pentru a-și încheia socotelile, atât cei din familia ei, cât și cei din familia lui Alin i-au sfătuit să nu facă acest lucru.

Alin s-a despărțit de Adelina

Adelina și Alin se află în impas. Bărbatul nu mai dorește să mai formeze un cuplu cu Adelina și a declarat în fața băieților că nu o iubește.

Cu doar un sfert de oră înainte de emisie, Alin își făcea curaj să-i spună Adelinei despre o decizie care urma să le schimbe total ziua amândurora: "Nu sunt fericit deloc. Nu puteam s-o mai continuăm".

"Hai să n-o stricăm înainte de Paște, te rog frumos!", îi spune Adelina.

"N-am vrut să-mi bat joc de tine. Eu vreau ceva de lungă durată. Mi-ar prinde bine un pic de pauză", au fost cuvintele pe care Alin i le-a adresat Adelinei, la scurt timp după ce a fost la un alt date.

Adelina încearcă din răsputeri să îl convingă pe Alin să nu ia această decizie de a se rupe de ea, însă bărbatul pare mai mult decât hotărât: “Nu mă vâd întemeind o familie cu tine!”.

Adelina nu și-a putut stăpâni lacrimile prea mult și asta pentru că ține foarte mult la Alin. Aceasta i-a declarat că îl iubește și că nu își dorește să rupă legătura, însă n-a putut trece neobservată răceala lui din ultima vreme: "Te-ai schimbat după ce ai fost la date".

Mihai vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Bianca. Cei doi ar fi în continuare într-o relație: "Nu sunt... Mireasa 2021, sezonul 3. Cele trei cupluri din casa Mireasa au sărbătorit prima lună de relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Care a fost miza task-ului cătușelor și cine a câștigat Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Care a fost miza task-ului cătușelor și cine a câștigat Miercuri, 28.02.2024, 16:57
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 28 februarie 2024.Ruby, declarație de dragoste pentru mamaia Gherghina: A știut să-mi fie și mamă și tată
Super Neatza, 28 februarie 2024.Ruby, declarație de dragoste pentru mamaia Gherghina: A știut să-mi fie și mamă și tată Miercuri, 28.02.2024, 11:35
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

În casa Mireasa a avut loc task-ul Cătușelor. Iată cine a fost la un pas de descalificare și cine a câștigat.

Miercuri, 28.02.2024, 16:57
Mireasa, sezon 8. Cum arată „vestitul” apartament unde stau Bia și Robert. În competiție au fost discuții pe tema locuinței

Mireasa, sezon 8. Cum arată „vestitul” apartament unde stau Bia și Robert. În competiție au fost discuții pe tema locuinței

Bia și Robert au făcut turul apartamentului în care locuiesc. Foștii concurenți Mireasa stau în apartamentul din Oradea al tânărului.

Miercuri, 28.02.2024, 16:41
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Cristina a vorbit cu mama sa, care a intervenit în emisia live din 28 februarie 2024. Aceasta a spus ce părere are familia despre Alexandru.

Miercuri, 28.02.2024, 16:08
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. ”M-a rupt”. Dediș, în lacrimi după ce a primit scrisoare de la mama

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. ”M-a rupt”. Dediș, în lacrimi după ce a primit scrisoare de la mama

Dediș a primit o scrisoare de la mama sa, după ce ultima lor conversație telefonică l-a dat peste cap.

Miercuri, 28.02.2024, 15:16
Ultimele știri
x