Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 2 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână. Iată cum arată clasamentul Mireasa din 2 aprilie 2022.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Clasamentul publicului din 2 aprilie | Antena 1

Simona Gherghe a citit voturile acordate de fani, în ziua în care în casa Mireasa au intrat șapte noi concurenți. Preferințele de săptâmâna aceasta ale fanilor au corespuns cu preferințele de săptămâna trecută, pentru că topul a rămas neschimbat. Giovana și Sese sunt fata și băiatul Săptămânii.

„Doamna Eleonora este mama săptămânii”, a anunțat Simona Gherghe, iar doamna Eleonora le-a mulțumit din tot sufletul celor care o susțin.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Unde au plecat Alexandra și Cosmin, imediat după ce au fost eliminați din show-ul matrimonial

Cum arată preferințele publicului. Ce concurenți s-au aflat în topul clasamentului în Gala Mireasa de pe 2 aprilie 2022

Mireasa Săptămânii este Giovana. Tânăra a primit această veste din izolare. Giovana s-a simțit rău și a plâns din cauza infecției cu coronaviurs, însă când a aflat că ste din nou favorita publicului, tânăra s-a arătat mulțumită: „N-o să mai plâng, și o să-mi revin. Dar doare foarte tare”, a spus Giovana mulțumindu-le fanilor.

„Pe locul al doilea în topul preferințelor telespectatorilor este Alina”, a spus Simona Gherghe. „Le mulțumesc pentru susținere și vă iubesc”, a reacționat Alina.

„Pe locul al treilea în topul pregerințelor o găsim pe Nora”, a spus Simona Gherghe - „Le mulțumesc pentru susținere”, a răspuns Nora.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a avut un nou moment în care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ce probleme a întâmpinat

În ceea ce-i privește pe băieți, nici topul lor nu a suferit modificări:

„Băiatul Săptămânii este Sese”, a spus Simona Gherghe, iar reacția tânărului s-a referit la Giovana, care este în izolare cu Andrei: „O aștept pe iubirea me alângă mine”

„Pe locul al doilea îl găsim pe Valentin”, a spus Simona Gherghe „Vă mulțumesc din suflet”, a reacționat tânărul.

Pe locul al treilea este Perneș: „Să înceapă spectacolul”, a spus tânărul concurent.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt și cum arată noii concurenți care intră în casa Mireasa, în Gala de pe 2 aprilie... Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt fetele singure care vor avea o întâlnire. Băieții au avut de ales dintre 6 concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x