Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere. Scene cu puternic impact emoțional surprinse la party

Cosmin și Alexandra s-au certat la petrecere. Băiatul i-a propus să se despartă, iar fata și-a înecat amarul în alcool. Au urmat scene care nu îi fac cinste concurentei de la Mireasa.

Cosmin și Alexandra s-au certat la petrecere. Băiatul i-a propus să se despartă, iar fata și-a înecat amarul în alcool. Au urmat scene care nu îi fac cinste concurentei de la Mireasa.

Antena 1

Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit din senin la petrecerea de sâmbătă. Ruptura a avut loc după o discuție banală în bucătărie.

Alexandra și-a înecat amarul în alcool după despărțirea de Cosmin

”Pentru amândoi cred că e cel mai bine să terminăm.”, a zis Cosmin. Alexandra a fost de acord și a plecat pe ringul de dans. Atunci, băiatul a urcat și a purtat o discuție cu mama lui.

”Mie mi se pare ceva ciudat. Ceva îmi dă un sentiment... Din punctul meu de vedere, eu m-am retras. Ceva e putred în Danemarca. E ceva, nu știu ce e, nu pot să-mi dau seama. Eu îmi dau seama în capul meu, e doar o bănuială. Chiar dacă era să fie... Face câte o chestie, te lasă ca prostul în mijlocul străzii. Eu am o bănuială, poate o să se vadă”, a zis doamna Robertina.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a dezlănțuit după ce a văzut-o pe Sabrina în brațele lui Andrei. Cum a numit-o

În tot acest timp, Alexandra a dansat și a consumat alcool. La un moment dat i s-a făcut rău și Cosmin i-a fost alături. A fost chemat și medicul, iar imaginile sunt greu de privit.

”Nu știu, am fost puțin supărată.”, a zis Alexandra, care a fost foarte rușinată de tot ce a spus.

De ce s-a despărțit Cosmin de Alexandra la petrecere

În live, Cosmin a afirmat că Alexandra este prea sociabilă cu ceilalți băieți, ceea ce nu-i place. ”Și eu și ea pentru mine trebuie să fim la linie. Dacă caut o relație simplă, nu mă deranjează absolut nimic. Ea nu e prea pe gagicăreală, mă rezum la atât: că e puțin mai sociabilă. Nu e ceva de condamnat, e doar pentru mine.”, a mai adăugat iubitul Alexandrei.

Mireasa 2022, sezon 5. Sese, gelos că Giovana i-a acordat atenție lui Andrei la petrecere... Mireasa 2022, sezon 5. Ceartă între băieți după ce Perneș i-a atras atenția lui Aron după dansul cu Sabrina: ”Nu sunt fr...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x