Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, deranjată de comentariile Alinei despre sforăitul lui Leo. S-au certat în live

Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 a fost foarte supărată după ce Alina a vorbit despre sforăitul lui Leo, care deranjază somnul lui Valentin.

alina, dana si leo de la mireasa sezon 5 pe canapea Galerie
Doamna Dana a fost foarte supărată după ce Alina a vorbit despre sforăitul lui Leo, care deranjază somnul lui Valentin. | Antena 1

”7 vieți i-ar lua ei să intre la mine în familie. Copil fără minte. Că și lui Nora i-am zis. Discuții de... Până acum era prietenă cu mine, acum că sforăie Leo. Eu plec și mâine, nu mă bag la ciolan ca voi. Victime, să pozeze în victime”, a zis doamna Dana.

”Nu dau 2 bani pe vorbele lor. Știu ce familie am. Nu mai face aceeași lucru ca ei.”, a încercat Leo să o liniștească pe doamna Dana.

”Eu știu ce fel de persoană e”, a subliniat doamna Dana, care i-a reamintit lui Leo că Alina vorbește despre ei.

”Am zis despre Anda că dacă doamna Dana i-a zis că trebuia să se sesiseze, ea a zis că s-a sesizat. Nu vreau să discut, să mă asociez... Dacă ești prieten și i-ai greșit cu ceva... așa a făcut și cu mine, și cu Nora.”, a replicat Alina după ce materialul a fost difuzat.

”E femeie, e mamă...”, a mai adăugat Alina, ironică fiind la adresa doamnei Dana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a auzit ce spune Sabrina despre viitorul lor

Schimb de replici între Vali și Leo de la Mireasa sezon 5

”O să fii tratat cu respect când o să-mi respecți familia”, a spus Leo după ce Valentin i-a atras atenția că dormitoarele sunt comune și că nimeni nu a venit cu ele de acasă.

Iubitul Alinei a mai subliniat faptul că el a căutat soluții și că nimeni nu a vrut să stea în aceeași cameră cu Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, impresionat de modul cum Alina a vorbit despre el. A rămas fără cuvinte și i-a pupat mâna

Concurenta a simțit că Vali s-a enervat și a încercat să-l liniștească, însă doamna Dana a spus că doar Alina l-a plăcut pe Leo, că ea s-a așezat în spatele lui.

”Alina, spune la femeia asta...că mă înnebunește. Ba e femeie, în fața mea e o femeie. Deja sunt sătul de chestia asta”, s-a enervat Vali după ce doamna Dana a zis că Alina s-a așezat în spatele lui Leo la începutul emisiunii.

Mama lui Leo i-a replicat că el este o creatură. Continuarea o găsiți în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin, impresionat de modul cum Alina a vorbit despre el. A rămas fără cuvinte și i-a pupat mâ... Mireasa 2022, sezon 5. Cine e și cum arată Alisia, noua concurentă. Ce băiat i-a atras atenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x