Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și bunica Elena, discuții despre Yana. Andrei a fost deranjat

Doamna Elena crede că Yana își dorește un bărbat potent financiar și i-a spus acest lucru chiar în live. Totul s-a întâmplat după ce ea și doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 au avut mai multe discuții despre viitorul cuplului Yana- Andrei.

andrei si yana de la mireasa sezon 5 in timp ce privesc in fata in emisia live din 17 mai Galerie
Doamna Elena crede că Yana își dorește un bărbat potent financiar și i-a spus acest lucru chiar în live. Totul s-a întâmplat după ce ea și doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 au avut mai multe discuții despre viitorul cuplului Yana- Andrei. | Antena 1

”Eu vreau bani. Fericirea, căsnicia au fost... Tu ai umblat după bărbați cu bani, eu mi-i câștig eu”, a zis doamna Elena într-o discuție cu Alina și Yana.

Alina i-a atras atenția că bunica a povestit faptul că ea nu s-a căsătorit din dragoste.

Mai târziu, bunica Elena a mers la doamna Mioara să-i spună ce s-a vorbit. Adică faptul că Yana nu dorește să se căsătorească la Mireasa. ”Eu îți spun ce am auzit, nu ca tine.”, a înțepat bunica lui Aron.

”Lui Andrei îi trebuie o fată muncitoare, el pune suflet. Are mai multe calități decât defecte. Anumite lucruri le-am văzut de la început, aștept să le vadă și el.”, a replicat doamna Mioara, care a subliniat faptul că Yana e obișnuită cu un anumit stil de viață.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Anda și doamna Dana au abordat un subiect sensibil: întreruperile de sarcină. Ce au povestit

Din nou, doamna Mioara a menționat faptul că nu e de acord cu relația lui Andrei cu Yana. „Am văzut multe lucruri care nu mi-au plăcut”, a spus mama lui Andrei.

Discuția s-a mutat în weekend, unde mama concurentului spune că și-ar dori să fie bine, însă nu crede acest lucru pentru că a văzut anumite aspecte. Ea a precizat că va vedea și familia și că sora lui Andrei va interveni.

Andrei, deranjat de remarca bunicii Elena de la Mireasa sezon 5

”Nu trebuie să creadă cineva în relația noastră. îmi asum riscul de a suferi. Dacă e să meargă, va merge. Consider că sunt destul de matur să iau propriile decizii. Deocamdată e bine, eu sunt mulțumit de ce e. Cât se poate mergem înainte”, a explicat Andrei în emisia live.

Yana a fost întrebată de ce doamna Elena crede că fata își dorește un bărbat potent financiar: „Am lucrat și eu, am avut câștigul meu. Nu trăiam pe contul altcuiva.”.

”Niciodată nu o să cred povestea”, a replicat bunica lui Aron. Atunci Andrei a sărit în ajutorul iubitei: ”E o acuzație nefondată”.

Mai multe detalii despre întreaga discuție găsiți în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Anda și doamna Dana au abordat un subiect sensibil: întreruperile de sarcină. Ce au povestit... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei și Yana nu-și mai pot stăpâni pasiunea. Ipostazele în care au fost surprinși în timpul fil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x