Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Concurenții au vorbit cu familiile lor. Ce și-au spus 

Concurenții au petrecut frumos Paștele în casa Mireasa. Ca o surpriză, fetele, băieții și mamele au avut șansa să vorbească cu cei din familie.

Mireasa 2022, sezonul 5. Concurenții au vorbit cu familiile lor. Ce și-au spus  Galerie
Când Alina a vorbit cu părinții ei, fata a aflat că tatăl ei s-a supărat la un moment dat pe ce a văzut | Antena 1

Mama lui Valentin a întrebat-o pe Alina dacă este conștintă de pasul pe care îl face alături de fiul ei. Fata a spus că știe ce face.

Concurenții au vorbit cu familiile lor

Când Alina a vorbit cu părinții ei, fata a aflat că tatăl ei s-a supărat la un moment dat pe ce a văzut și că a stricat televizorul din această cauză.

Sabrina a fost întrebată de mama sa dacă fata este într-o relație cu Perneș sau cu Sabrina. Perneș i-a rugat să nu-i mai certe că ei vor avea grijă de ei. Sabrina nu a stat la discuția iubitului ei cu familia.

Doamna Dana a vorbit și ea cu fiica sa. Tatăl lui Leo nu a apărut în fața camerei pentru că nu a vrut să apară la TV. Doar Ruxi le-a transmis celor doi să fie mereu puternici.

Sese a vorbit și el cu părinții săi și aceștia i-au spus că se uită la ei doar atunci când se înțeleg bine, dar atunci când se ceartă, își pun mâinile la ochi.

Fiecare concurent a vorbit cu cineva din familie și au curs lacrimi de fericire și dor.

Din păcate, Yana a aflat o veste tristă de acasă. Se pare că unchiul ei a murit, iar de atunci fata pare un pic mai supărată. Doamna Eleonora este singura care nu a discutat cu nimeni din familie.

Clasamentul publicului din 23 aprilie

Nu a fost o săptămână ușoară pentru concurenții de la Mireasa sezon 5. Au existat conflicte și liniștea casei a fost spulberată la petrecea de sâmbătă, când mai multe cupluri s-au certat.

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit, Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

TOP 3 BĂIEȚI

1. Perneș

2. Sese

3. Valentin

TOP 3 FETE

1. Giovana

2. Sabrina

3. Alina

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Elvira a cunoscut-o pe iubita nepotului său. Cum s-a fotografiat alături de Sebastian și... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost primită Inimioara în casă. Prima interacțiune cu Adrian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x