Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. În ce stadiu se află relația dintre Alina și Valentin. Ce se întâmplă cu cei doi

După ce ieri au fost difuzate materiale în care se certau și spuneau că se despart, la finalul emisiunii cei doi nu au știut să-i spună Simonei Gherghe în ce stadiu sunt.

Într-o discuție cu Perneș, Vali a spus că nu înțelege ce se întâmplă cu iubita sa și nu știe cum poate să o ajute ca să-și revină. Concurentul spune că nu știe de ce Alina mai vrea o relație dacă nu are nevoie de el.

În ce stadiu se află relația dintre Alina și Valentin

Vali nu a reușit să se calmeze, dar a stat cu Perneș la un pahar de alcool. Ulterior, Alina și Valentin s-au întâlnit din nou în casa fetelor și orgoliul a stat din nou în calea fericirii lor.

După ce Vali a spus că el nu este unul dintre foștii parteneri ai fetei, cei doi au stat din nou să discute, dar băiatul a spus că Alina nu își dorește relația și îl face să se simtă prost.

În emisia live de azi, Alina și Valentin au spus că tot ceea ce fac ei sunt niște copilării și că la vârsta lor nu tratează situația în mod corect. Întrebați de o posibilă logodnă, Valentin a spus că momentan există discuții între ei și nu este cazul de așa ceva.

Mai apoi, Alina i-a pregătit o surpriză lui Valentin și i-a făcut un platou de fructe. Valentin a fost plăcut impresionat de ceea ce a făcut iubita sa și i-a oferit mai multe sărutări.

Alina și Valentin s-au certat din nou

Discuțiile tensionate între cei doi au pornit încă de la petrecere. Valentin a rugat-o pe iubita sa să stea de vorbă cu el și să-l înțeleagă mai bine. Niciunul dintre ei nu a înțeles însă de la ce a pornit totul.

Cearta a continuat între cei doi și ziua următoare. Valentin i-a reproșat atitudinea sfidătoare, dar concurenta a spus că nu mai suportă cearta continuă.

Băiatul a spus că pentru el s-a terminat totul atunci când vede cum este tratat de iubita lui. Despărțirea părea să fie una definitivă, iar Valentin a strâns totul din camera sa care îi putea aminti de Alina.

Alina a mers după Valentin și a fost cea care a cerut împăcarea. Valentin nu a pus însă pozele înapoi pentru că spune el că la 5 minute de la împăcare a vazăt aceeași atitudine.

Simona Gherghe i-a spus că poate Valentin i-a gândurile prea dramatic. El este deranjat de faptul că Alina pică pe gânduri în anumite momente cheie din relația lor, dar nu poate afla mai multe de la iubita sa.

Întrebați azi de Simona Gherghe dacă mai formează un cuplu, Alina și Valentin au declarat că se vor hotărî asupra stasului relației lor și vor anunța.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana au avut „o noapte de pomină” după ce s-au logodit. De ce a plâns mama concurent... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, deranjat de intervenția telefonică a surorii sale: ”A decăzut ca bărbat în fața ei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x