Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Alex și Raluca au vorbit cu viitoarele soacre. Ce au aflat

În gala de pe 16 decembrie 2022 de Mireasa, fanii au văzut dialogurile de care Alex și Raluca au avut parte cu viitoarele soacre.

Mai întâi, Raluca a vrut să afle ce părere are mama lui Alex despre alegerea fului ei: „O alegere bună. Îmi place caracterul tău puternic. Nu e prematură căsătoria”. Apoi, tânăra a vrut să afle ce crede mama lui Alex despre motivul pentru care a plăcut-o: „Alexandru în tine m-a văzut pe mine”

Raluca a întrebat-o pe viitoarea soacră câte fete a adus acasă Alex în trecut.

„În Italia o fată mi-a prezentat-o și a avut o altă relație în Romnia, m-am auzit cu fata telefonic și una în Anglia și am comunicat doar pe Internet”.

Ce au spus mama lui Alex și mama Ralucăi

Totodată, Raluca a vrut să afle detalii despre copilăria lui Alex.

„Cred că în copilăria lui cel mai frumos era când pleca cu colindul. Un moment trist a fost când am plecat eu în Italia”

În final, mama lui Alex i-a spus Ralucăi: „Aproape în fiecare zi vorbesc cu mama ta”.

Alex a vrut să afle dacă mama Ralucăi crede că el o va face fericită pe tânără, iar doamna Emilia a spus că este bărbatul potrivit.

„Eu ca mamă nu consider că are defecte. E o fire prea perfecționistă. Dacă nu iese totul cum vrea ei atunci se agită.

Tânărul a vurt să afle de ce logonica lui a lucrat de la 16 ani

„I-a plăcut de mică să aibă banul ei și să facă ce vrea cu el”

„Ne-ai inspirat încredere, dar în afara competiției o să vă dați seama unul de altul. Dacă e comunicare și nu există minciună relația o să meargă. O să fie mama perfectă. Își dorește copii și eu ca bunică îi aștept”, a spus mama Ralucăi.

„Aveți binecuvânatarea familiei”, a mai spus mama Ralucăi.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 5. Perneș a filmat-o pe Sabrina, la doar câteva zile după ce a anunțat despărțirea. Unde se află cei doi... Mireasa sezon 6, 16 decembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare în care s-au aflat Raluca și Alex. Ce a votat publicu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x