Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Regulamentul a fost încălcat, din nou. Ce anunț a făcut Simona Gherghe

Inga i-a spus lui Andrei că vrea să plece din emisiunea Mireasa și a vorbit despre nominalizări, fapt care a reprezentat o încălcare a regulamentului.

Concurenți Mireasa și Simona Gherghe, colaj Galerie
Simona Gherghe a sesizat o nouă încălcare de regulament la Mireasa | Antena 1

Andrei își dorește o împăcare cu Inga și este dispus să facă schimbări în comportamentul său. Băiatul a avut discuții cu mai mulți băieți din casă, dar și cu doamna Laura, în privința unei potențiale împăcări cu fosta iubită.

„Eu tot sper, Andrei. Tu nu spera. Lasă-mă pe mine să sper și pentru tine”, i-a spus doamna Laura lui Andrei.

Andrei a fost surprins de camere în timp ce stătea de vorbă cu Inga. Fata a vorbit despre posibile nominalizări, încălcând astfel regulamentul show-ului.

„Eu nu mă văd în această emisiune. Eu vreau să plec. Sunt prea liniștită pentru acest format. Nu-s pentru show. Mă împac bine cu mamele săptămânii, văd eu cum vorbesc”, i-a spus Inga lui Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Concurenții au participat la task-ul sincerității. Cine a fost votată cea mai „falsă” persoană

Inga a încălcat regulamentul Mireasa

„Trebuie să rămâi în competiție să-ți demonstrez că mă schimb”, i-a răspuns Andrei.

Pentru că s-a încălcat regulamentul, Simona Gherghe le-a anunțat pe mame că dacă va exista o nominalizare pentru fete în gala de vineri și dacă o vor vota pe Inga, votul va fi anulat.

„Dacă se va întâmpla lucrul ăsta anulez votul. Nu-i dau imunitate. Nu știu ce o să fie cupluri, dar la prima votare, dacă o să văd la vot Inga anulăm votul. Nu e ok. Nu v-am dat un document cu atât de multe reguli încât să uitați”, a spus Simona Gherghe în emisia live de pe 20 octombrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Pusă în situația de a explica la cine se referea când a spus: „Să crămână cei care fac show”, Inga a dat-o exemplu pe Adina.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Mama lui Valentin a anunțat că vrea să intre în competiție. Doamna Paula, reacție ne... Mireasa sezon 6, 20 octombrie 2022. Ce au spus Raluca și Alex după ce au vorbit cu mamele lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x