Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Damaris și Adina. Ce fată a eliminat publicul

În gala de pe 7 octombrie 2022 de Mireasa, Simona Gheghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Damaris și Adina. Fanii emisiunii au fost puși în situația de a vota o fată spre eliminare.

Colaj cu Damaris, Adina și Simona Gherghe Galerie
Damaris a fost votată să plece din competiția Mireasa | Antena 1

În gala de pe 30 septembrie băieții au votat o fată pentru eliminare, iar Damaris a fost alegerea majorității. Fata a intrat în cursa pentru eliminare alături de Adina, care săptămâna trecută a fost ultima în clasamentul publicului.

Ultima săptămână a fost plină de evenimente tensionate pentru Adina, care s-a regăsit în mijlocul mai multor conflicte. De cealaltă parte, Damaris a avut parte de o săptămână mai liniștită în care a avut doar disucții prietenești cu Sebaidin, cel cu care a fost o peioadă în cunoaștere.

Văzându-le pe cele două fete, fanii emisiunii au votat în platforma mireasa.a1.ro, în aplicația Antenei 1, dar și prin SMS.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Damaris și Adina. Pe cine a votat publicul Mireasa

Publicul Mireasa a avut de răspuns la întrebarea: „Ce concurentă doriți să eliminați din casa Mireasa?”

Simona Gherghe a anunțat în direct rezultatul cursei de eliminare dintre Damaris și Adina:

„E un scor strâns. Publicul a ales să o trimită acasă într-o proporție de 50,36% pe Damaris”.

Astfel, Damaris a fost votată să plece acasă, dar eliminarea depinde și de clasamentul publicului.

Pentru că Damaris nu a fost în top 3, ea a fost eliminată.

„Am luat în calcul că o să mă vadă cineva de afară”, a spus Damaris când a aflat că părăsește competiția Mireasa.

Simona Gherghe a sfătuit-o pe Damaris să aibă mai multă încredere în ea și să se iubească pe sine însăși.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ada a avut o amuletă... Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, anunț înduioșător pentru fani: „E o zi norocoasă pentru noi” Ce li s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x