Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Deni, apariție provocatoare pe Instagram. Cum s-a fotografiat soția lui Viorel: „Fată rea”

Deni, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa a publicat pe rețelele sociale o serie de fotografii în care apare într-o ipostază provocatoare. Frumoasa soție a lui Viorel le-a astras atenția celor care au susținut-o în competiție.

Colaj cu Deni și Viorel Galerie
Deni, fosta concurentă Mireasa sezon 6, apariție de senzație pe Instagram | Antena 1

Deni a fost modelul unui make-up artist. Soția lui Viorel s-a lăsat mchiată și aranjată într-o manieră provocatoare: „Fată rea”, a scris Deni în dreptul imaginilor în care poartă o mănușă neagră și un accesoriu din piele la gât.

Deni, fosta concurentă Mireasa sezon 6, apariție de senzație pe Instagram

Cei care zu privit-o au fost încântați de apariția lui Deni de pe rețelele sociale:

„Frumusețe la superlativ”, „Superbă”, „Doamne cât poți fi de frumoasă! Superbă de nedescris!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Deni în deptul fotografiilor.

Totodat, Deni a mai postat imagini cu machiaje deosebite, ceea ce înseamnă că este frecvent model pentru make-up. De asemenea, fata mai postează pe Instagram și imagini cu Viorel, semn că relația lor funcționează în afara casei Mireasa, deși au fost temători nainte de căsătorie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Deni și Viorel de la Mireasa, sezon 6

Deni nu a fost concurentă încă de la începutul competiției Mireasa, aceasta intrând pe 9 septembrie. Pusă în situația de a invita un băiat la date, în calitate de nouă concurentă, Deni l-a ales pe Viorel, iar tânărul s-a declarat încântat de invitație. Totuși, Deni a atras atenția și altor băieți din casă. George, Andrei și Viorel au încercat să o cucerească pe tânără și să o surprindă cu flori sau cu mici gesturi. Deni a încercat să-i cunoască pe toți cei trei băieți care au mărturisit că o plac, însă în cele din urmă tânăra a trebuit să ia o decizie. Într-o emisie live de Mireasa, Deni a luat prin surprindere pe toată lumea când a spus că a hotărât să intre într-o cunoaștere cu Viorel, după ce l-a visat.

La scurt timp după ce au intrat într-o cunoaștere oficială a avut loc și sărutul de poveste dintre Deni și Viorel. În timpul unei petreceri Deni și Viorel au părăsit ringul de dans și au mers afară, unde s-au sărutat în ploaie. În emisia live de Mireasa de pe 3 octombrie 2022 Deni și Viorel au declarat că formează un cuplu.

De-a lungul relației, Deni și Viorel au avut parte atât de momente de tandrețe, cât și de discuții în contradictoriu. Deni a mărturisit că nu s-ar fi așteptat niciodată să se îndrăgostească atât de repede și să spună din tot sufletul „Te iubesc”, însă experiența Mireasa a învățat-o să nu spună niciodată „niciodată”.

Viorel a cerut-o în căsătorie pe Deni în Barcelona, oferindu-i o minge de handbal pe care scria marea întrebare (având în vedere că Deni este fostă handbalistă de performanță). Tânăra extrem de emoționată a spus „Da” în Parcul Guell din Barcelona.

Unul dintre momentele neplăcute în relația celor doi a fost când Gabriela a făcut un gest de apropiere cu Viorel, iar Valentin și Deni s-au declarat nemulțumiți.

Totodată, Deni și Viorel au mai avut discuții pe tema legăturii cu o platformă pentru adulți, pe care Viorel a avut-o în trecut. Posibilitatea ca Viorel să se întoarcă în această lume a pus-o pe gânduri pe Deni.

Cei doi au avut dubii în privința depunerii actelor pentru căsătorie, însă au hotărât să le depună.

În decembrie, Deni a primit o scrisoare de la sora ei, în care acesta prezenta o serie de nemulțumiri în privința relației cu Viorel.

Sora lui Deni a transmis că familia lor este deranjată de autoritatea și exigența de care Viorel dă dovadă în raport cu logodnica sa și în plus familia nu va accepta ca Deni să aibă legătură cu mediul în care Viorel a avut o afacere (platformă pentru adulți).

După ce și-au depus actele pentru căsătorie Deni și Viorel au început să se gândească din ce în ce mai serios la posibilitatea de a nu se căsători în emisiune, deși și-au ales vestimentațiile.

Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa.

„Iubire, vreau să îți mulțumesc că m-ai învățat să-mi exprim sentimentele și totodată m-ai făcut să merg pe calea lor. Îți sunt recunoscător că ai ales să fac parte din viața ta și că ești lângă mine și că ai fost mereu alături de mine. Îți mulțumesc că mm-ai acceptat așa cum sunt. Tot ce pot să-ți promit e că brațele mele vor fi mereu deschise pentru tine și sufletul la fel. Te iubesc enorm de mult”, a spus Viorel.

„Iubirea mea, vreasu să știi că mă simt recunoscătoare pentru tot ce mi-a fost dat să trăiesc alături de tine. Profit de acest moment pentru a-ți mulțumi pentru că ai fost lângă mine în momentele frumoase, dar și în cele mai puțin frumose, m-ai susținut necondiționat și pot spune că datorită ție mi-am descoperit laturi pe care nu știam că le am. Indiferent de ce va urma, vreau să știi că plec cu tine de mână, cu promisiunea că-ți voi fi alături indiferent de ce se va întâmpla”, a spus Deni.

Cei doi au spus „DA” din toată inima”.

Mireasa, sezon 7. Ce a postat Giulia după ce Zain a fost eliminat din casa Mireasa. Ipostaza în care s-a filmat... Mireasa, sezon 6. Miruna, mesaj cu subînțeles, la 2 luni de la divorțul oficial de Cosmin: „Verificați dacă vă înșală”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x