Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Gabriela a revenit la numele de fată pe Instagram. Ce mesaj a distribuit pe contul ei

La scurt timp după ce Valentin a anunțat că el și Gabriela s-au despărțit, tânăra a revenit la numele de fată pe Instagram. Ea a distribuit și o postare.

valentin intr-o maleta maro si gabriela in negru la mireasa sezon 6 Galerie
La scurt timp după ce Valentin a anunțat că el și Gabriela s-au despărțit, tânăra a revenit la numele de fată pe Instagram. Ea a distribuit și o postare. | Antena 1

De când au apărut zvonuri că Valentin și Gabriela s-au despărțit, fata nu a făcut nicio declarație. Ea nu a comentat nici măcar când tatăl copilului ei a anunțat că merg pe drumuri separate, deși așteaptă un copil.

Însă, la câteva zile după anunț, Gabriela și-a schimbat numele pe Instagram. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 6 a revenit la numele de fată după ce userul a fost schimbat de mai multe ori după căsătoria cu Valentin. Inițial, Gabriela s-a prezentat drept Harle pe rețelele sociale, iar apoi a înlocuit numele de familie al soțului cu ”fitness online”.

Iată că, de data aceasta, Gabriela a revenit la numele de familie pe care îl avea înainte de cununie: Pitigoiu.

Citește și: Mireasa sezon 6. Citatul postat de Gabriela după ce Valentin a anunțat că este însărcinată și s-au despărțit

Ce mesaj a distribuit Gabriela pe contul ei

Gabriela a distribuit și un mesaj pe contul ei de Instagram după ce a fost inactivă în ultimele ore.

”Delete, unfollow, unfriend, block - pe oricine îți fură pacea, liniștea, te complexează, te critică permanent, te face să te simți insuficient, te stresează sau te frustrează - în social media și în realitate.”, a fost mesajul pe care Gabriela l-a distribuit.

Ea a adăugat: ”de aceeași părere”.

Valentin a anunțat că el și Gabriela s-au despărțit

Valentin a confirmat faptul că soția sa, Gabriela, este însărcinată. De asemenea, el a anunțat și despărțirea, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

”Salut tuturor, scriu acest mesaj strict pentru oamenii care m-au susținut și în tot această perioadă în care s-au vorbit și născocit fel și fel de lucruri și nu și-au dat cu părerea, nu au jignit și nu au pus milioane de întrebări.

Citește și: Mireasa sezon 6. Valentin anunță că el și Gabriela s-au despărțit, deși așteaptă un copil

Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu (oricum sunt 100 de ipoteze dejae existente pe grupuri).

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar din păcate relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie.

Indiferent de relația dintre noi, bebe cu siguranță va crește exemplar pentru că vom păstra o relație cât se poate de bună strict pentru el.”, a anunțat Valentin.

Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Hatice și Mihai au primit critici în sesiunea live cu fanii emisiunii: „A fost o lecție... Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Dani și Daiana au luat contact cu publicul. Ce i-au transmis susținătorii doamnei Lored...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x