Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 martie 2023. Cine este și cum arată Giulia, noua concurentă

Giulia a intrat în competiția Mireasa în ediția de pe 2 martie 2023.

Giulia, la Mireasa Galerie
Giulia a intrat în casa Mireasa | Antena 1

Tânăra a pășit în platoul emisiunii Mireasa când de față erau doar fetele și mamele.

„Am 24 de ani. Sunt o persoană calmă, curajoasă și hotărâtă. Îmi doresc un bărbat matur, cu simțul umorului, hotărât și sincer. Fizic să fie înalt, cu barbă. Eu lucrez în vânzări și pe partea de beauty, gene fir cu fir”, a spus Giulia.

Giulia a intrat în competiția Mireasa

Simona Gherghe i-a spus Giuliei că va petrece prima noapte în casa băieților și că va participa la task-ul cătușelor cu Mihai.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 2 martie 2023. Cine a câștigat task-ul cătușelor, care este premiul și cum au dormit concurenții... Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, prima apariție televizată după ce a fost cerută în căsătorie. Ce a spus despre Liviu Ol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x