Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Cum a reacționat mama Mariei după ce a văzut scenele intime între fată și Antonio

Mama Mariei a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa, pe 20 iunie, la o zi după difuzarea imaginilor din dormitor cu Antonio și logodnica lui.

Maria și Antonio Galerie
Mama Mariei a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa | Antena 1

Doamna Geta le-a precizat tinerilor că îi susțin în continuare, deși sunt puțin supărați pe ei.

„Vă dați seama că nu ne vine bine! Suntem puțin supărați pe ei, dar îi susținem în continuare. Nu trebuia să se întâmple. Ar fi trebuit să mai aștepte. Ați greșit. Suntem foarte puțin supărați pe voi, dar vă susținem în continuare. Pe 10 iulie vom veni”

„Ce pot să-ți zic mai mult decât că-mi cer scuze. S-a întâmplat. Nu trebuia, timpul înapoi n-am cum să-l dau. Sper să vă treacă supărarea. Sper să fie astea cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în viață”

Maria și Antonio au fost protagoniștii unor scene intime în casa Mireasa.

Antonio a cunoscut-o pe mama Mariei. Ce a ținut femeia să-i spună fiicei

Duminică, Antonio a cunoscut-o pe mama Mariei. Femeia a ținut să-i spună fiicei sale că printre foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa se numără câțiva care vorbesc foarte urât afară la adresa ei.

Sâmbăta viitoare va avea loc petrecerea cu foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa.

„Foarte urât a vorbit Alex la adresa ta. Că ești o femeie ușoară, că dacă te-ar fi luat la hotel ce ți-ar fi făcut. El și cu Giulia”, a spus mama Mariei.

Maria a primit o vizită în casa Mireasa de la fiu, mamă și cumnată

„Există avocați pentru denigrări”, a răspuns Maria care a oprit-o pe mama ei să mai discute despre acest subiect, având în vedere că fiul ei era e față.

După ce mama ei a plecat din casa Mireasa, Maria le-a povestit colegilor ce a aflat.

„Ne bălăcăresc Giulia și Alex. Când ies de aici o să vadă el. Dacă îl mănâncă limba o să-l scarpin. Ce tupeu are! Giulia sper să vină, să-i rup extensiile. Mă întreb, dacă vine Giulia vine cu filtrul după ea?”, a spus Maria.

„Eu nu cred că vine încoace după vorbele alea”, a spus Antonio.

„Alex și Giulia. Tusea și junghiul”, a spus Dani.

în emisi live de Mireasa de pe 20 iunie 2023 Maria a recunoscut că a fost răutăcioasă în privința Giuliei.

„Fiecare lucru în parte se plătește. Sunt atâtea legi”, a spus logodnica lui Antonio.

„Nu am cum să nu taxez că ați spus mă înfig în extensiile ei sau că îl scuip. Voi trebuie să vă gândiți așa: cine suntem noi, de fapt? Finaliștii unui concurs. Ei au fost dați afară. Voi sunteți cei aleși. Cine a ieșit.. e altă treabă. Gândiți așa!”, le-a spus Simona Gherghe.

„Da, am fost răutăcioasă. Eu vă spun sincer că nici n-o să-i salut”, a conchis Maria.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Tatăl lui Dani a adus vești despre doamna Loredana. Ce a făcut mama băiatului... Mireasa sezon 7, 20 iunie 2023. Mai mulți concurenți au încălcat regulamentul, iar sancțiunile au fost aplicate pentru t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x