Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 22 mai 2023. A doua cerere în căsătorie din acest sezon. Cine este cea care a spus marele „DA”

Daiana și Dani formează al doilea cuplu logodit din sezonul 7 Mireasa. Cei doi nu au ajuns la începutul emisiei live de pe 22 mai, iar Simona Gherghe a anunțat motivul.

Colaj cu Dani și Daiana Galerie
Dani și Daiana, al doilea cuplu logodit din sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat că s-a înfăptuit a doua cerere în căsătorie. Prezentatoarea Mireasa a privit-o pe doamna Loredana și i-a spus că va deveni soacră mare, având în vedere că Daiana și Dani și-au petrecut noaptea în afara casei Mireasa.

Dani și Daiana s-au logodit în sezonul 7 Mireasa

Simona Gherghe a anunțat că pe parcursul emisiei live de Mireasa de pe 22 mai 2023 Dani și Daiana vor ajunge în casă, iar fata le va putea arăta inelul de logodnă colegilor săi. Logodna a avut loc la mare.

Primul cuplu care s-a logodit în sezonul 7 de Mireasa a fost cel format de Dima și Sabrina.

Dani și Daiana au intrat în emisia live de Mireasa extrem de zâmbitori. Au adus tort și șampanie și au fost felicitați de colegii de competiție.

„Mi-am făcut discursul, îl știam ca pe Tatăl Nostru, dar când m-am așezat în genunchi am uitat totul”, a spus Dani.

Simina Gherghe a remarcat fericirea de pe fețele celor doi tineri logodiți. Pe tortul pe car el-au servit concurenții Mireasa stătea scris: „El a cerut-o și ea a spus DA”.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 22 mai 2023. Sabrina și Simona, schimb de replici în live, după răsturnarea de situație din gală... Mireasa sezon 7, 22 mai 2023. Vlad și-a pus în minte să saboteze petrecerea. Ce l-a supărat pe iubitul Cătălinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x