Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Giulia a avut parte de o petrecere în casa Mireasa. Ce băiat i-a atras atenția

Giulia este noua concurentă din casa Mireasa. Tânăra a petrecut prima seară din competiție în casa băieților și a participat la task-ul cătușelor cu Mihai.

Colaj cu Giulia Galerie
Giulia a intra în casa Mireasa | Antena 1

În gala live de pe 3 martie 2023 de Mireasa concurneții au putut vedea filmulețul d eprezentare al noii lor colege.

„Mama pentru mine e un punct foarte sensibil. Mi-aș dori și eu o familie cum sunt părinții mei. Cel mai dificil moment din viața mea a fost acela când am dat la Școala de Poliție. Nu am reușit ți aveam impresia că nu-mi iese nimic. Dar anumite eșecuri ne fac să devenim puternici. Ultima mea relație s-a terminat acum un an jumate. Juca la două capte. Când am văzut niște mesaje am zis să nu mai continuăm”, a povestit Giulia.

Cea mai lungă relație a Giuliei a durat 4 ani, iar despărțirea a venit ca urmare a distanței.

Fata a spus că a remarcat u băiat: „Am remarcat pe cineva din casă. Este înalt, brunet și simpatic”.

După prima noapte în casa Mireasa, Giulia a spus că nu și-a schimbat părerea despre băiatul „simpatic” pe care l-a remarcat din fața televizorului.

Ce băiat a remarcat Giulia în casa Mireasa

La cină cu băieții, Giulia a mărturisit că Roberto este cel care i-a atras atenția. După ce au servit masa și au stat de vorbă băieții și Giulia au început să danseze. Fetele au văzut imagini pe plasmă cu petrecerea lor.

„Eu sper să intre un băiat. Vreau și eu muzică. Și eu dansez”, a spus Hatice după ce a văzut imaginile din casa băieților.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad

„Nu mă așteptam. Nu aveam o speranță că intră cineva pentru mine”, a spus Roberto.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 7, 3 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ionuț și Roberto. Ce a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x