Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 12 octombrie 2023. Marius nu a mai vrut să stea în live. Cine a câștigat task-ul cu tematică sportivă

În casa Mireasa a avut un loc un task cu întrebări din fotbal, iar imaginile de la joc au fost difuzate în emisia live de Mireasa de pe 12 octombrie 2023, fără ca Marius să fie prezent în living. Tânărul a lipist o bucată de emisiune.

Mireasa sezon 8, 12 octombrie 2023. Marius nu a mai vrut să stea în live. Cine a câștigat task-ul cu tematică sportivă Galerie
Marius nu a mai vrut să stea în live | Antena 1

Marius nu mai intrat în live, el alegând să petreacă niște timp afară, după ce i-a fost atrasă atenția că dă semnale greșite când se apropie de fetele din competiție, iar apoi spune că nu se simte atras cu adevărat de nimeni, de fapt.

„Suntem aproape cu toții în living. Ce s-a întâmplat cu Marius? Știi cum e cu capriciile astea? Nu e înregulă. Că nu e niciunul dintre voi copil de grădiniță, se se supere să-și ia jucăriile și să plece. Știți foarte bine că e o chestiune de respect. Măcar față de telespectatorii care se uită. Înțeleg că are și admiratoare care sunt drăguțe cu el. Măcar din respect pentru telespectatori nu te superi așa că te ceartă cineva. Poate o să-i transmiteți toate lucrurile astea”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Marius, acid la adresa lui Bogdan, după ce l-a criticat pentru atitudinea lui față de Daria

Cine a câștigat task-ul cu tematică sportivă de la Mireasa

Ulterior, au fost difuzate imagini din timpul task-ului unde fetele au avut ocazia de a câștiga mai mult timp de petrecut alături de persoana dorită, răspunzând la 15 întrebări despre fotbal. Câștigătoarea a fost Bia.

De asemenea, băieții au avut de îndeplinit o provocare: să țină „duble” pe un singur picior. Câștigător a fost Andrei.

Pentru câștigul lor, Bia va vedea meciul alături de Robert, iar Andrei va vedea meciul România-Belarus de pe Antena 1 alături de Ioana.

Bia a avut și un date cu Robert pentru că a câștigat la departajare acest task.

După pauza publicitară Marius s-a întors: „S-a întors și băiatul car emerge pe pietre. O să afli mâine ce sancțiune vei primi!”, i-a spus Simona Gherghe.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 12 octombrie 2023. După apropierile dintre Marius și Andreea, băiatul a spus că el preferă o femeie mai... Mireasa sezonul 8, 13 octombrie 2023. Ce sancțiune a primit Marius pentru că nu a mai vrut să intre în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x