Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 26 octombrie 2023. Liviu a primit o scrisoare de la tatăl și bunica lui: „Bogdana a fost secretoasă cu noi”

Lviu a primit o scrisoare de la tatăl și bunica lui, unde a fost sfătuit să fie mai rezervat și să se gândească bine dacă se căsătorește în casa Mireasa.

Mireasa sezon 8, 26 octombrie 2023. Liviu a primit o scrisoare de la tatăl și bunica lui: „Bogdana a fost secretoasă cu noi” Galerie
Liviu a primit o scrisoare de la tatăl și bunica lui | Antena 1

Tatăl și bunica lui Liviu i-au trimis certificatul de naștere de care va avea nevoie dacă se căsătorește. De asemnea, Liviu a primit o scrisoare în care a fost rugat să fie mai cuminte și mai rezervat.

„Liviu, cred că certificatul de naștere îți trebuie să te căsătorești. Gândește-te bine dacă faci acest lucru în emisiune. Nu intrați în conflicte cu alte cupluri. Liviule, pe maică-ta ai pus-o la colț să nu mai vorbească. Bogdana a fost secretoasă cu noi. Să te gândești la viitorul tău. Să fii mai liniștit. Prietenii tăi sunt rezervați”, sunt câteva dintre cuvintele pe care le-au scris tatăl și bunica lui Liviu.

„Mi-a spus să am grijă ce decizie iau. Mi-a zis că prietenii tăi te urmăresc și sunt rezervați. Probabil n-au ei încredere e momentul potrivit pentru nuntă. Eu o fac. eu abia aștept. Dar m-a pus pe gânduri, se vede ceva urât din afară? Dacă eu simt că pot și o doresc...”, i-a spus Liviu lui Bogdan.

„Nu m-a pus pe gânduri scrisoarea Mî gândeam la prietneii mei. Eu aseară cântat”, a spus Liviu.

„Eu le-am povestit toată viața mea. Nu am înțeles ideea că am fost secretoasă cu ei. Foarte ciudat. Le-am spus cam tot despre mine. Aiurea oricum. Nu mă așteptam”, a spus Bogdana.

Tatăl lui Liviu, intervenție telefonică în direct la Mireasa

Pentru că scrisoarea a lăsat loc de interpretări, domnul Ion, tatăl lui Liviu a avut o intervenție telefonică în direct, în emisia live de Mireasa de pe 26 octombrie 2023. Soțul doamnei Lucica a explicat de ce a spus bunica lui Liviu că Bogdana a fost secretoasă.

„Vă spun că vă iubesc și să facem un pic lumină. Ce am scris eu pentru Liviu în scrisoare. Chestii normale. Chestii la care să aibă grijă. Bogdana cred că m-a cunoscut destul de bine cât a stat cu noi în casă. Maamei a scris despre Bogdana că a fost secretoasă în urma reportajului cu mama ei și pisicile din casă”, a spus domnul Ion.

„Tată, Bogdana nu știa de chestile astea”, a răspuns Liviu.

„Mamaie tu știi cât este de pretențioasă, cât te iubește și cât de bine vrea să-ți fie”, a spus tatăl lui Liviu.

„Tot bunica a spus că Luci a fost pusă la colț pentru perioada de început. A scris-o acum. Bunica a fost luată prin surprindere că noi trebuie să-i trimitem câteva rânduri”, a mai spus tatăl Lui Liviu.

„Mai bine îi luai pixul”, a răspuns Liviu.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 26 octombrie 2023. Bia a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit iubita lui Robert și în ce stare este î... Mireasa, sezon 8. Ioana a făcut o alegere între Marius și Andrei. Cu cine a apărut de mână la Mireasa, Capriciile Iubiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x