Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 7 noiembrie 2023. Momente incerte pentru Madi și Sergiu. Băiatul nu vrea să îmbrace costumul de mire

Madi și Sergiu au discutat despre starea de sănătate a fetei. Băiatul a precizat că dacă nu se vor căsători el nu dorește să îmbrace costumul de mire și să participe la valsul mirilor.

Colaj cu Madi și Sergiu Galerie
Momente incerte pentru Madi și Sergiu de la Mireasa | Antena 1

Madi, care este diagnosticată cu depresie, a avut o discuție cu Sergiu despre starea ei de sănătate și dorința de a rămâne alături de iubit în competiție. „Jumate aș vrea să stau aici și să lupt în continuare, jumate mă gândesc la sănătatea mea. Am stat atâta timp aici și acum să dau cu piciorul… Eu am făcut cam tot ce trebuie din punct de vedere medical, dar psihicul meu e la pământ”, a spus fata.

„Să pui sănătatea ta pe primul loc”, a spus Sergiu.

„Eu vreau să mai încerc. Vreau să mă ambiționez. Ambiția nu mă lasă să plec. Dacă aș alege să plec probabil mi-ar părea rău”, a spus Madi.

„Degeaba ești ambițioasă dacă sănătatea te trage în jos”, a spus Sergiu.

Ce i-a spus Sergiu lui Madi în pauza publicitară de la Mireasa

În pauza publicitară Sergiu i-a spus lui Madi că nu vrea să îmbrace costumul de mire dacă el și fata nu se căsătoresc.

„Eu nu vreau să ajung până acolo. Să particip la valsul mirilor dacă nu ne căsătorim. Care-i rostul să mă îmbrac în costum de mire? Din capul meu a ieșit asta cu căsătoria. Eu nu vreau să asist la ce o să facă concurenții în finală ”, i-a spus Sergiu fetei.

„Dacă eu nu mă căsătoresc trebuie să mă îmbrac în rochie de mireasă?”, a întrebat Madi în live.

„Nu. Doar dacă vă depuneți actele. Dacă voi nu vă depuneți actele, înseamnă că nu luați în considerare o căsătorie. Pui presiune pe un om care are un psihic mai fragil acum”, a spus Simona Gherghe în emisia live de Mireasa de pe 7 noiembrie 2023.

„Poate o să mă hotărăsc să fac pasul ăsta. Poate o să am suficientă încredere în tine. N-are rost să mai vorbim despre asta. Dacă vrei să mă ceri, mă ceri!”, a spus fata.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Reacția Luizei după ce doamna Lucica a spus despre ea: „săraca” în gală. Daria a intervenit

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 7 noiembrie 2023. Nou conflict între Bia și doamna Anina. Mama și iubita lui Robert au izbucnit în lacr... Mireasa sezon 8, 7 noiembrie 2023. Care este secretul Dariei. Doamna Lucica a spus că fata „zboară” din emisiune dacă se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x