Antena Căutare

Mireasa sezon 8. Mesaj cu subînțeles? Ce a apărut pe profilul lui Madi: ”O femeie devine reflexia modului în care o tratezi...”

Madi și Sergiu nu au mai apărut împreună în mediul online, după zilele în care fata a fost internată în spital.

colaj de imagini cu madi si sergiu de la mireasa sezonul 8 Galerie
Madi și Sergiu nu au mai apărut împreună în mediul online, după zilele în care fata a fost internată în spital. | Antena 1

Madi a revenit atât pe Instagram, cât și pe Tiktok. Una dintre postările sale a ridicat semne de întrebare.

Pentru că ea și Sergiu au evitat să vorbească despre această perioadă, mulți au așteptat cu sufletul la gură ca ei să posteze ceva.

Ei bine, după ce a scris un mesaj pe Instagram, fata a distribuit un video pe canalele lui de socializare.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Maria și ce poveste de viață are. Trebuia să se căsătorească în vara anului 2024

Mesaj cu subînțeles? Ce a apărut pe profilul lui Madi: ”O femeie devine reflexia modului în care o tratezi...”

Madi a publicat un video în care un bărbat spune că o femeie oglindește comportamentul pe care partenerul îl are față de ea.

”O femeie devine reflexia modului în care o tratezi. Dacă nu îți place cum se poartă, uită-te la modul în care te porți tu cu ea.”, spune bărbatul din clipul pe care Madi l-a încărcat pe contul său de Tiktok.

Ea a pus link-ul lângă două fotografii cu ea și încă una în care apare și Sergiu. Nu este clar dacă Madi a dorit să transmită un mesaj codat sau pur și simplu acele cuvinte au fost pe placul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sergiu a răbufnit pe Instagram

În primele zile de internare, pentru că pe contul lui Sergiu nu a fost postat nimic despre Madi, ci un selfie din mall cu sora lui, internauții au comentat îndelung acest lucru.

Mulți au spus că fostul concurent merge la cumpărături, în timp ce soția sa zăcea pe patul de spital. Sergiu a răbufnit și a postat un mesaj lung pe contul său de Instagram, susținând că sezonul 8 al emisiunii Mireasa s-a terminat și că nu e obligat să ofere detalii din viața lui.

”Bună seara. Încep prin a vă spune că încetați odată cu circul ăsta de 2 lei! Nu știu de unde și până unde vă interesează viața mea personală.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Antonia și ce poveste de viață are. Ce a dezvăluit despre trecutul ei

Recunosc, am fost la TV 4 luni de zile pe un post național, dar eu sunt același om simplu, nu mă consider o vedetă, nu mă puteți obliga să vă dau detalii despre viața mea. Emisiunea Mireasa sezonul 8 s-a terminat, încetați!

Referitor la soția mea, da, este în spital, nu cred că trebuia să vă dăm de știre data și ora când s-a internat. Vă rog din suflet să încetați cu circul ăsta de rahat. Ea are nevoie de liniște, odihnă, nu trebuie să se încarce cu prostiile voastre.

Dacă până acum am tăcut și mi-am văzut de treabă, o voi face în continuare, dar voi apela la autorități. Nu mă interesează vedetismul, nu mă consider o persoană publică. Vă rog să încetați, vedeți-vă de viața voastră”, a scris Sergiu.

De luni până vineri, de la 13:30, Antena Stars le aduce telespectatorilor Mireasa. Direct din culise, înainte de fiecare... Mireasa sezonul 9, 29 ianuarie 2024. Cine e Antonia și ce poveste de viață are. Ce a dezvăluit despre trecutul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x