Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 20 martie 2024. Andrada a vorbit în direct. De ce a intervenit fosta concurentă

Andrada a avut o intervenție telefonică în direct, în emisia de Mireasa de pe 20 martie 2024.

Colaj cu Andrada și concurenții Mireasa Galerie
Andrada a avut o intervenție telefonică în direct la Mireasa | Antena 1

Unii oameni s-au gândit că Andrada, fosta concurentă, s-ar potrivi cu Cristian. Fiul doamnei Dnaiela a primit într-o scrisoare sfatul de a o chema pe fată înapoi în emisiune.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

Cristian a spus că nu a văzut-o niciodată pe Andrada ca pe o potențială partneră, iar fosta concurentă, care a intervenit în direct, a spus și ea că a avut doar o prietenie cu băiatul.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Andrada a revenit la Mireasa, Capriciile Iubirii. Care a fost motivul

Ce a spus Andrada în direct la Mireasa

Andrada a avut o intervenție telefonică în direct:

„Noi am avut o relație prietească, ca între frați. Cristian e un bărbat foarte frumos, foarte prezentabil. E deosebit. Mama lui e o minunăție de doamnă. Nici nu mi-aș fi permit să mă uit la el ca la un parter. Cum să-mi permit să mă uit la un bărbat care are o relație. Poate ei (n.r. oamenii care au trimis scrisoarea) s-au gândit că ne-au văzut comunicarea. Poate ne înțelegeam limbajul”, a spus Andrada.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Imagini cu Andrada în timp ce părăsea casa emisiunii. Pe cine crede vinovat pentru eliminarea ei

Andrada a ieșit din competiție în gala de pe 1 martie 2024.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 20 martie 2024. Adriana a interacționat cu Cristian. Reacția Laurei: „O să vă aduc și o cafea!”... Mireasa, sezon 9. Cristian s-a despărțit de Laura în direct: „La momentul acesta nu-mi mai doresc relația”. Fata a plâns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x