Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 23 ianuarie 2024. Ce a avut de spus Andrei despre meseria Valentinei. Fata face videochat

Andrei a fost întrebat ce părere are despre trecutul Valentinei și alegerea ei de a practica streaming pentru adulți.

colaj de imagini cu valentina si ionut de la mireasa sezonul 9 Galerie
Andrei a fost întrebat ce părere are despre trecutul Valentinei și alegerea ei de a practica streaming pentru adulți. | Antena 1

Băiatul și-a spus părerea după ce Valentina a afirmat că bărbatul potrivit nu se va lăsa împiedicat de trecutul ei.

”Dacă el vrea o relație cu mine și mă iubește pe mine, mă iubește pe mine orice aș face. Asta nu înseamnă că trebuie să mă duc cu alți bărbați sau așa mai departe.”, a afirmat Valentina.

Fata a afirmat că în dragoste sunt necesare și sacrificiile, iar ea e dispusă să facă unul de dragul persoanei de lângă ea.

”Putem cădea la ceva comun încât să rezolvăm problemele. Nu mă agăț de acest job, asta fac în prezent, asta am făcut și am făcut în paralel cu alte job-uri. Nu am spus că o s-o fac până la bătrânețe, am și specificat”, a mai punctat concurenta.

Valentina e dispusă să renunțe la videochat pentru a avea o relație și o familie.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Liviu și care e povestea lui de viață. A avut un blind date cu Andrada

Ce a spus Andrei despre acest subiect

Andrei a fost întrebat ce crede despre meseria Valentinei și fetele cu un trecut asemănător. Diplomat, acesta și-a expus părerea.

”Sincer, sunt de acord cu ea. Din moment ce persoana de lângă tine te iubește, automat este dispusă să facă și sacrificii pentru tine și anume să treacă peste vorbe, care oricum sunt din orice parte. Indiferent, părerea mea, e subiectiv, indiferent de ce ai face, nu o să mulțumești niciodată pe toată lumea. Adică, dacă faci ceva bun, din punctul tău de vedere, poate să existe mereu o persoană care să considere că nu e chiar atât de ok.”, a afirmat Andrei.

Întrebat dacă ar accepta ca viitoarea iubită să fi practicat videochat, el a declarat: ”Personal nu aș avea nimic împotrivă, atât timp cât guvernează între noi înțelegerea și alte aspecte care să ne aducă împreună. Ăsta este un detaliu. Nu toți suntem perfecți, asta e problema. Nu putem să judecăm alegerile nimănui.”

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Andrei și ce poveste are. A avut primul blind date cu Andreea

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Andrei și ce poveste are. A avut primul blind date cu Andreea... Ana și Daniel au venit în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. Cei doi soți au spus că vor să plece din țară. Ce planuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x