Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce decizie a anunțat Simona Gherghe după conflictul mamelor

Doamna Ioana a intrat în conflict cu doamna Maria, după ce mătușa lui Dediș a consumat din ouăle păstrate pentru măcinici. Simona Gherghe a anunțat o decizie după conflict.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat o decizie după conflictul mamelor | Antena 1

Doamna Maria s-a arătat nemulțumită de faptul că doamna Ioana nu a ținut la decizia casei de a păstra ouă pentru mucenici. De asemenea, mătușa lui Dediș a create nemulțumiri în rândul mamelor pentru că a făcut curățenie după ce fetele curățaseră deja, fapt descris de doamna Floarea ca fiind jignitor la adresa tinerelor.

Ce decizie a anunțat Simona Gherghe după conflictul mamelor. Schimbarea care va avea loc în casa Mireasa

Doamna Ioana s-a arătat foarte supărată când a aflat aceste nemulțumiri ale colegelor sale din casa Mireasa și a explicat că a făcut curățenie în calitate de Mama Săptămânii pentru că are nevoie și ea de servicii din partea fetelor, când vine vorba despre anunțurile venit din partea producătorilor și prezentările task-urilor. Mătușa lui Dediș a spus că se simte intimidate când trebuie să transmit un mesaj și îi este greu să citească scrisul mic de pe ecran și de aceea își dorește să le ofere și ea ceva fetelor. Cât despre ouă, doamna Ioana a spus că tușea și avea nevoie de șodou.

„Nu că m-am enervat! M-am supărat până la sânge!”, a spus doamna Ioana despre situație.

Când doamna Ioana i-a reproșat doameni maria că stă la bârfă, vunica lui Alexandru a amintit că se trezește de dimineață la 05:00 pentru a găti.

„Stă la cratiță, nu la bârfă”, a spus doamna Floarea despre doaamna Maria.

În emisia live de Mireasa de pe 7 Martie 2024 Simona Gherghe a anunțat că mamele trebuie să „intre în concediu” Nu mai au voie să gătească decât în weekend și nu mai au voie să facă curățenie deloc. Aceasta este decizia anunțată de prezentatoarea Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 9, 5 martie 2024. Fiica lui Khaled, apariție adorabilă în casă. Sarah are o relație impresionantă cu tatăl ei

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Băiatul a ținut să-și ia iubita la o discuție... Mireasa, sezon 9. Andrada a revenit la Mireasa, Capriciile Iubirii. Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x